Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Ajuts a universitaris per assistir a la Setmana dels Premis Octubre

Ajuts a universitaris per assistir a la Setmana dels Premis Octubre

El Servei de Política Lingüística, amb la col·laboració de la Universitat d’Andorra, ofereix quatre ajuts a estudiants universitaris residents a Andorra per assistir als actes culturals de la 40a Setmana dels Premis Octubre, que tindrà lloc a València entre els dies 25 i 29 d’octubre.

Les ajudes inclouen les despeses de matriculació, el viatge, l’allotjament, la manutenció i el tradicional Sopar dels Octubre, durant el qual es lliuren els guardons a les millors obres de narrativa, assaig, poesia i teatre en català. Els estudiants rebran un certificat d’assistència de la Fundació Ausiàs March, organitzadora de la Setmana, i en cas que siguin de la Universitat d’Andorra, el centre els atorgarà un crèdit europeu ECTS.

A part de diverses activitats lúdiques i culturals i de conferències (que es poden consultar al web www.octubre.cat), els congressos que se celebraran en aquesta edició són el 20è Congrés de mitjans de comunicació: De la tipografia a Internet; el Congrés històric: La segona república espanyola; i el 23è Encontre d’escriptors: Noves narratives als Països Catalans.

Les bases també es poden consultar al Servei de Tràmits del Govern, on els estudiants poden tramitar la sol·licitud fins a les 16.30 hores del dia 5 d’octubre.

Data de publicació: 6 de setembre del 2011.