Curs de xinès intensiu d’estiu en línia per a adults

Durant l’estiu del 2017 la Fundació Institut Confuci de Barcelona ofereix el curs Chino Gran Muralla, un mètode nou per aprendre xinès en línia. Consisteix en una combinació de classes -en directe i en streaming-, de vídeos i d’exercicis en línia amb els quals pot estudiar-se xinès amb tota comoditat i garanties. L’alumne pot adaptar d’aquesta manera l’aprenentatge al seu propi ritme i estalviés desplaçaments.

Chino Gran Muralla permet seguir classes en línia, que s’imparteixen en directe a determinades hores, o bé recuperar-les posteriorment. Una vegada impartides, les classes queden disponibles per a futures visualitzacions. D’aquesta manera l’alumne no perd cap classe. Les pot seguir d’acord amb la seva pròpia disponibilitat i realitzar el seu aprenentatge quan, on i com desitgi.

Niveles y horarios

NIVELL MATERIALS HORARI
Curs de nivell  bàsic
(HSK 1, HSK 2)
Chino Gran Muralla 10:00-12:00
Curs de nivell intermedi
(HSK 3, HSK 4)
11:00-13:00
Xinès Nivell A1.1
(iniciació)
12:30-14:30
Curs de nivell  bàsic
(HSK 1, HSK 2)
16:00-18:00
Xinès Nivell A1.1
(iniciació)
18:00-20:00
Curs de nivell intermedi
(HSK 3, HSK 4)
18:30-20:30

Informació sobre els cursos

El curs de xinès de nivell A1.1 està destinat a estudiants sense coneixements previs de llengua xinesa.

El curso de xinès nivell bàsic està destinat a estudiants amb  un nivell de HSK 1, HSK 2 o equivalent.

El curs de xinès nivell intermedi està destinat a estudiants amb un nivell de HSK 3, HSK 4 o equivalent.

IMPORTANT. No és necessari proporcionar el certificat HSK per apuntar-se als cursos orals. En tot cas, el professor pot suggerir un canvi de grup al estudiant que no s’adeqüi al nivell del curs.

Avaluació

Per obtenir un certificat acreditatiu, els alumnes han d’assistir a un 80% de les classes en línia durant l’horari escollit.

Materials

Tots els materials es trobaran en línia per l’ús de l’estudiant en qualsevol horari. A més de les classes impartides, es podrà consultar vídeos i exercicis addicionals.

Professorat

Els cursos seran impartits per professors xinesos natius amb nocions d’anglès i espanyol.

Calendari

Del 26 de juny al 21 de juliol de 2017

Preu

200 € (40 hores, materials inclosos)

Matrícula

La matrícula es troba oberta fins al 18 de juny del 2017.

El pagament de l’import del curs es realitzarà a través de transferència o ingrés en compte corrent, no s’acceptarà diners en efectiu ni pagaments amb targeta. El pagament de tots els cursos haurà d’efectuar-se d’una vegada a principi del curs. La matrícula i la plaça seran efectives un cop s’hagi pagat l’import del curs.

Web d’inscripció i pagament

http://www.confuciobarcelona.es/index.php/cursos/cursos/cursos-de-chino/920-curso-de-chino-intensivo-de-verano-en-linea-para-adultos

Enllaços d’interès

http://greatwallchinese.confuciobarcelona.es/customer/live/lm.do?method=liveInfo

https://www.youtube.com/watch?v=Cokw4xsI0vo

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterDigg thisShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page