El Col·legi Sant Ermengol ens representarà a la final de la Lliga de Debat de Batxillerat

lligadebat20171200

El Col·legi Sant Ermengol ha estat el campió de la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2017 organitzada per la Universitat d’Andorra (UdA), que va tenir lloc dissabte 1 d’abril al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

L’equip del centre guanyador, format per Pau Bascompte, Marc Camardons, Anna Carrasco i Elisa Soler, amb David Orrit com a tutor i capità, representarà l’UdA a la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d’abril. Així ho decidí un jurat plural compost pels especialistes Àlex Lliteras, periodista de Ràdio Nacional d’Andorra, Gualbert Osorio, de l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra, i Joan Sans, cap de l’Àrea de Política Lingüística.

A la fase andorrana de la competició van participar un total de vuit equips de quatre centres educatius: Escola Andorrana de Batxillerat, Col·legi Sant Ermengol, Liceu Comte de Foix i Col·legi Espanyol Maria Moliner. Els equips eren formats per alumnes de batxillerat que durant una jornada van debatre al voltant del tema “Els animals tenen drets?”, aportant arguments a favor i en contra de la polèmica qüestió.

L’activitat permet als alumnes treballar continguts de manera dinàmica i participativa. Les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta, i sobretot, el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional.

Data de publicació: 3 d’abril de 2017

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterDigg thisShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page