Nou postgrau en Gestió de destinacions de turisme de muntanya

mountaindestinationmanagement

El proper curs 2018-2019 s’iniciarà la primera edició del postgrau en Gestió de destinacions de turisme de muntanya (Postgraduate Diploma in Mountain Destination Management), de 30 crèdits europeus, que s’oferirà en anglès i principalment en format virtual, a través del campus virtual de la Universitat d’Andorra (UdA). El programa inclou dues estades presencials, de cinc dies de durada cadascuna, a Andorra i als Pallars (Catalunya) respectivament.

El programa neix de la iniciativa conjunta de l’UdA i de Pallarsactiu, i compta amb la col·laboració de la Fundació OMT.Themis i amb el suport del Ministeri de Turisme del Govern d’Andorra. Dins del pla d’estudis es preveu el desenvolupament de continguts de la Universitat Estatal de Colorado, de la Universitat de Lucerna i de la Universitat de Wakayama, que seran reconeguts als corresponents programes d’aquestes universitats.

Les inscripcions estaran obertes al web de l’UdA fins al 31 de maig de 2018.

Més informació 

Formulari de preinscripció

Data d’actualització: 2 de novembre de 2017

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterDigg thisShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page