Xarxa sense fils

Els membres de la Universitat d’Andorra tenen accés a la xarxa lliure Universitat d’Andorra. Aquesta xarxa és lliure i no té seguretat de cap mena. És important fer notar que si s’utilitza aquesta xarxa la informació que s’hi transmet pot ser visible fàcilment per terceres persones. L’accés està restringit als serveis més comuns com ara web, correu, etc.

Accés per a membres de la comunitat universitària:

Escollim la xarxa ‘Universitat d’Andorra’ com es mostra a continuació:

wifi1

Un cop connectats a la xarxa obrim el navegador. Es mostrarà una pantalla de registre. Aquest procés només s’ha de realitzar un cop i és vàlid per a tot el curs. Cada usuari pot registrar fins un màxim de tres dispositius.

Introduïm el nom d’usuari i contrasenya i llegim i acceptem la política d’ús.

wifi2

Premem sobre el botó ‘Entrar’ i es completarà el procés.

Accés per a visitants: 

Escollim la xarxa ‘Universitat d’Andorra’ com es mostra a continuació:

wifi1

Un cop connectats a la xarxa obrim el navegador. Es mostrarà una pantalla de registre. Premem sobre ‘Registrar-se’.

wifi3

A la pantalla següent introduïm la informació que es mostra com a camps obligatoris, llegim i acceptem la política d’ús i enviem la sol·licitud de registre.

wifi4

En aquest moment es concedeix accés al dispositiu a la xarxa per un període limitat. Podrem consultar la bústia de correu on s’ha enviat la confirmació de la sol·licitud. Obrim el nostre client de correu i verifiquem que tenim un missatge nou de la Universitat d’Andorra (en alguns casos també s’ha de verificar la bústia de correu brossa). El missatge que rebrem és similar al següent:

wifi5

Premem sobre l’enllaç de confirmació. Es concedirà accés a la xarxa durant un període de 24 hores a comptar des del moment de l’acceptació. Aquest procés es pot repetir diàriament, sempre que sigui necessari.

Si teniu algun problema amb l’accés a la xarxa sense fils podeu enviar un missatge a l’adreça de suport de la Universitat d’Andorra: suport@uda.ad o bé trucar al telèfon: +376 743000.