Sessions informatives per a pares i futurs estudiants

sessions17orig

La Universitat d’Andorra (UdA) ha programat diverses sessions informatives de portes obertes adreçades als pares i als alumnes de batxillerat en motiu del període de preinscripcions per al proper curs acadèmic 2017-2018. Les presentacions, amb entrada lliure, tindran lloc a la Sala d’actes de la Universitat d’Andorra (6a planta) els dies següents:

  • dissabte 6 de maig, a les 11.30 h
  • divendres 16 de juny, a les 18.30 h
  • dijous 6 de juliol, a les 20.00 h

L’objectiu d’aquestes sessions informatives és que els pares i futurs estudiants coneguin les instal·lacions de la Universitat d’Andorra i la seva oferta formativa, i que puguin aclarir tota mena de dubtes sobre les sortides professionals i acadèmiques dels estudis que s’hi imparteixen.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA vol destacar el seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i la combinació de modalitats (presencial, virtual, semipresencial) en la configuració dels plans d’estudis, que inclouen, a més, pràctiques i estades a l’exterior.

Notícia relacionada

Data de publicació: 24 d’abril de 2017

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterDigg thisShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page