L’UdA, present un any més al Saló de l’Ensenyament

Del 20 al 24 de març va tenir lloc a Barcelona una nova edició del Saló de l’Ensenyament, que reuneix una completa oferta de carreres universitàries, d’estudis superiors complementaris, d’ensenyament professional, etc. Per setè any consecutiu, la Universitat d’Andorra (UdA), “la universitat dels Pirineus”, hi va ser present per facilitar informació personalitzada als visitants sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis. Amb el suport de l’agència de promoció econòmica d’Andorra, Actua, el conjunt de l’oferta andorrana d’estudis superiors al Saló va tornar a estar enguany reunit en un estand, en què, a més de l’UdA, s’hi va poder trobar trobar l’Andorra Aviation Academy i l’escola Vatel Andorra.

La presència de l’UdA al Saló de l’Ensenyament, que enguany compleix 30 anys, està en línia amb la voluntat d’obertura de la institució per oferir formacions adreçades a estudiants d’arreu del món, promovent la mobilitat i els intercanvis internacionals. A més de la seva plena integració a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per tenir un model educatiu innovador. Les carreres poden combinar diverses modalitats d’estudi (presencial, virtual, semipresencial), i inclouen pràctiques i estades a l’exterior.

Els estudis presencials de primer cicle que representen el moll de l’os de la Universitat d’Andorra són el bàtxelor en Infermeria, el bàtxelor en Ciències de l’educació, el bàtxelor en Administració d’empreses i el bàtxelor en Informàtica. La presència de l’UdA en aquest esdeveniment coincideix amb l’obertura del període de preinscripcions per al curs 2019-2020.

El Saló de l’Ensenyament, que va tenir lloc al recinte firal de Montjuïc, és el punt de trobada anual entre l’oferta i la demanda del món educatiu, i una eina d’orientació i assessorament per als estudiants i les seves famílies de cara al seu futur acadèmic i laboral. En total, comptant Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus (22-23 de març), va reunir a més de 270 expositors i uns 100.000 visitants.

Darrera actualització: 20 de març de 2019