Biblioteca Comunal Universitària

La Biblioteca Comunal Universitària (BCU) de Sant Julià de Lòria és un servei del Comú de Sant Julià de Lòria i de la Universitat d’Andorra (UdA), que té com a missió oferir a tota la població del Principat d’Andorra instruments que ajudin a satisfer les necessitats d’informació, cultura, lleure i educació, ser un centre d’accés a la informació i de promoció de la lectura, i garantir la informació documental necessària per tal que l’UdA pugui assolir els seus objectius en educació, recera, innovació i transferència de coneixement.

La BCU, situada al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, s’encarrega d’organitzar, processar i posar a l’abast dels usuaris tots els fons bibliogràfics i documentals del Comú de Sant Julià de Lòria i de la Universitat d’Andorra. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Públiques d’Andorra, de les biblioteques de la Xarxa Vives d’Universitats i del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

Reglament de la Biblioteca Comunal Universitària

Accés al catàleg de la biblioteca de la Universitat d’Andorra

Serveis disponibles:

  • consulta del catàleg
  • consulta de disponibilitat
  • reserva de títols
  • petició de préstecs

Accés a la Biblioteca Digital de la Universitat d’Andorra

La Biblioteca Digital de la Universitat d’Andorra (BDUdA) és un recull d’informació electrònica (revistes, bases de dades i llibres electrònics) consultable des de qualsevol punt autoritzat de la xarxa de la Universitat d’Andorra. Part d’aquesta informació és oberta a tothom.

Serveis disponibles:

  • llistat de bases de dades disponibles tant públiques com d’accés restringit
  • llistat de títols disponibles en les bases de dades d’accés restringit
  • informació sobre el contingut i l’accés de cada base de dades
  • enllaços d’accés a les bases de dades

(La Biblioteca Digital de la Universitat d’Andorra està cofinançada per la Universitat d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà)

Accés al catàleg de la biblioteca de la Universitat d’Andorra a través del Catàleg Col·lectiu d’Universitats (CCUC).

El CCUC és un catàleg que té més de 2.500.000 registres bibliogràfics i dóna accés a gairebé 5.000.000 de documents físics conservats a més de 145 biblioteques del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC). La Universitat d’Andorra és membre associat del CBUC des de l’any 2005.

Serveis disponibles:

  • consulta del catàleg de la Universitat d’Andorra
  • consulta del catàleg col·lectiu de totes les biblioteques del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC)

Accés a la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives

Accés a Llibreria electrònica universitària e-BUC