Els estudiants de l’UdA presenten els seus projectes durant la Diada universitària 2018

Més de 400 persones s’han aplegat aquest dijous 26 d’abril a la catorzena Diada universitària, que ha comptat amb la participació com a convidats dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra. La Diada universitària, organitzada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, és una jornada de portes obertes destinada a oferir informació als alumnes preuniversitaris sobre els aspectes diferenciadors de la universitat pública andorrana i sobre la seva oferta acadèmica i de serveis.

La jornada ha començat amb una presentació i un espectacle de monòlegs científics, després del qual s’ha fet un dinar de germanor a la plaça. Els alumnes també han tingut a la seva disposició diversos punts d’informació dels diferents estudis que ofereix la Universitat, tot visitant les instal·lacions del campus, i han participat als tallers que hi havia programats: màgia matemàtica, drons i robòtica.

La universitat dels Pirineus manté obert el període de preinscripció per al proper curs 2018-2019, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Data de publicació: 26 d’abril de 2018