Presentació dels Làctics per Casa Raubert

Ponents

  • Josep M. Troguet Ribes, professional en l’àmbit de l’hostaleria i restauració, soci de la Formatgeria Casa Raubert
  • Rafa Aybar Rodríguez, professional en l’àmbit ramader i de pràctiques làctiques, gerent de la Formatgeria Casa Raubert

Calendari

3 de juliol de 11 h a 13 h (curs) i de les 13 h a les 14 h (tast de formatges) 

Objectius

Aprofundir en la percepció de la tècnica de l’elaboració enzimàtica i làctica i el procés de la producció del cossol (formatge fresc).

A qui va dirigit

Aquest curs va dirigit a totes les persones interessades en aprendre sobre l’elaboració dels formatges.

Programa

  • Arribada i presentació dels ponents
  • Exposició i Temàtica
  • Presentació del producte
  • Elaboració del producte
  • Tast del contingut*

* Després del curs, es realitza un tast de formatge opcional per un preu addicional.

Grups reduïts

El nombre màxim de participants és de 35, ja que això permet que l’estudiant gaudeixi d’una atenció personalitzada.

En cas que hi hagi més de 35 preinscripcions se seleccionaran per  ordre d’inscripció.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 8 inscripcions.

Certificació

Els estudiants que hagin assistit al 80% del seminari obtindran un Certificat d’assistència.

Preinscripció́ i matrícula

Informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
Fax: +376 743 043
Lloc: https://www.uda.ad