Estudis Virtuals

La Universitat d’Andorra (UdA) ofereix dues modalitats d’estudis virtuals:

  • Estudis virtuals amb docència impartida principalment per l’UdA, que utilitzen el campus virtual de l’UdA per a la major part d’assignatures. Hi pot haver  algunes assignatures optatives que s’ofereixin en col·laboració amb altres universitats i per a les quals s’utilitzin altres campus virtuals. Aquests estudis també s’ofereixen presencialment i això fa que els estudiants puguin seguir aquesta formació de manera presencial, virtual o mixta. Actualment, seguint aquest model, s’ofereixen, per exemple, el bàtxelor en Informàtica o el bàtxelor en Administració d’empreses.
  • Estudis virtuals amb docència impartida principalment per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que utilitzen el campus virtual de la UOC per a la major part d’assignatures. Per a les assignatures de continguts específics d’Andorra (pròpies de l’UdA) s’utilitza el campus virtual de l’UdA. Actualment, seguint aquest model, s’ofereixen,  per exemple, el bàtxelor en Comunicació o el bàtxelor en Dret.

La Universitat d’Andorra (UdA) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han establert un conveni de doble titulació definint itineraris específics, per a les titulacions que ambdues ofereixen conjuntament, per tal de permetre la doble titulació UdA-UOC als estudiants que compleixin la legislació acadèmica de cada estat.

Contacteu el Centre d’Estudis Virtuals
Plaça de la Germandat, 7

AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Adreça electrònica: ev@uda.ad
Telèfon: (+376) 743 000
Fax: (+376) 743 043