La Universitat d’Andorra obre una especialitat de Turisme

El Postgrau en Dret andorrà, entre les altres novetats per al curs vinent.

En el marc de la Diplomatura en Administració d’empreses, la Universitat d’Andorra (UdA) oferirà a partir del proper mes de setembre una especialitat (itinerari formatiu) de Turisme. Les preinscripcions ja es poden fer des d’ara a través d’aquesta pàgina.

En el pla d’estudis s’han previst 45 crèdits europeus de matèries especialitzades. Les assignatures obligatòries seran: Turisme de muntanya, Patrimoni cultural d’Andorra, Gestió dels serveis turístics, Intermediació turística, Qualitat en turisme i Processos de producció. A banda, els estudiants hauran de triar dues de les assignatures següents: Turisme i desenvolupament local, Gestió pública del turisme, Gestió d’oficines de turisme, TIC i turisme, Innovació en turisme i Estructura dels mercats turístics. Les assignatures específiques d’Andorra seran presencials i la resta s’oferiran virtualment a través del Centre d’Estudis Virtuals de l’UdA, en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Torna el Postgrau en Dret andorrà

Entre les altres novetats que s’ofereixen per al proper curs, destaca una nova edició del Postgrau en Dret andorrà, mantenint l’oferta biennal d’aquest programa. La novena edició tindrà una durada de 240 hores, de setembre a juny, i les classes s’impartiran els dimarts i els dijous de les 18.30 h a les 21.30 h (excepcionalment es poden realitzar algun dimecres). Aquesta formació, que l’UdA organitza amb el Consell Superior de la Justícia i l’Institut d’Estudis Andorrans, compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà.

Obert el període de preinscripció

Pel que fa a la resta de formacions del curs 2010-2011, el període de preinscripció es manté obert per a l’ensenyament professional superior (diploma professional avançat, 2 anys), ja sigui en Informàtica de gestió o en Administració i finances. I entre les formacions universitàries de primer cicle (3 anys), queden places a Informàtica, Administració d’empreses i Ciències de l’educació. Completen l’oferta de l’UdA una quinzena de formacions virtuals, el Programa de doctorat i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Formulari de preinscripció

Data de publicació: 9 de juny del 2010.