Matrícula oberta per als estudis virtuals i d’extensió universitària 2018

La Universitat d’Andorra (UdA) ofereix formació universitària de qualitat, mitjançant l’ús de les noves tecnologies i una metodologia d’ensenyament virtual, en col·laboració amb altres universitats. Per al segon semestre del curs 2017-2018, està obert el període de preinscripció per a estudiants de nou accés als estudis virtuals de primer i de segon cicle:

D’altra banda, l’UdA ofereix per al nou any 2018 diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment:

El període de preinscripció per als cursos d’actualització virtuals està obert fins al 15 de febrer. El període de preinscripció per als bàtxelors i màsters en modalitat virtual està obert fins al 31 de gener.

Pel que fa a les formacions presencials d’extensió universitària, està obert el període de matrícula al nous cursos d’actualització en Dret de la Unió Europea, en Instruments Financers, en Normes internacionals d’informació financera (NIC-NIIF), en Llengua i cultura portugueses, en Llengua i cultura xineses en Value Added Tax (VAT).

Finalment, també estan obertes les inscripcions al programa de Doctorat.

Formulari de preinscripció

Darrera actualització: 9 de gener de 2018