Més seminaris del Cicle de Perfeccionament Professional

El Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) es reprèn aquest 2020 a la Universitat d’Andorra (UdA) amb nous seminaris oberts al públic sobre temàtiques diverses, una oferta que s’anirà complementant amb més propostes durant la resta del curs acadèmic. Concretament, les propostes formatives es desenvoluparan fins al 13 de maig,  en àmbits com la salut, l’educació o l’administració d’empreses. Aquestes formacions curtes, finançades amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’impartiran a la mateixa Universitat.

 • El comportament actual del consumidor del sector ‘retail’: reptes i oportunitats
  (20 i 21 de març de 2020)
  El comportament del comprador en el punt de venda físic és sempre difícil d’entendre. Per tal de poder tenir-ne una percepció més acurada, és important entendre, no solament el procés de decisió de compra, sinó també la tipologia de processos de compra.
 • Curs teòric-pràctic en Disfàgia orofaríngia. De la teoria al cas clínic
  (27 i 28 de març de 2020)
  Les persones amb malalties cròniques o altres patologies, sovint poden trobar-se amb dificultats de deglució. Els professionals del món assistencial que treballen amb aquestes persones necessiten eines per dur a terme la seva pràctica amb qualitat i professionalitat.
 • Dissenyant organitzacions que aportin avantatges competitius
  (15, 22 i 29 d’abril de 2020)
  El curs mostra com diferents organitzacions (empreses, institucions, organitzacions socials) s’estructuren per assolir els seus objectius estratègics i tàctics en un entorn complex i cada dia més competitiu i global, i analitza les configuracions estructurals més tradicionals i les més innovadores.
 • Design Thinking per a la resolució innovadora de problemes
  (17 i 18 d’abril de 2020)
  La metodologia Design Thinking ofereix un procés estructurat i unes eines per poder solucionar problemes espinosos – sense una solució a simple vista – , adoptant un enfocament centrat en les persones per crear noves i innovadores solucions basades en les seves necessitats i valors.
 • Entrenament emocional per la construcció del benestar
  (31 de gener i 1 de febrer, i 24 i 25 d’abril de 2020)
  En aquesta formació es treballen les bases essencials de l’educació emocional i s’aporten les eines necessàries per al desenvolupament de les competències emocionals que tot professional necessita.
 • Conceptes bàsics del màrqueting digital
  (8 de maig de 2020)
  El canal online ofereix noves oportunitats a les empreses i professionals. Actualment, tenir visibilitat i captar clients no només depèn de disposar o no d’un pressupost per fer campanyes publicitàries. Només cal saber com fer-ho.
 • Gestió de la compensació: retribució, beneficis i reconeixement (2a edició)
  (6, 12 i 13 de maig de 2020)
  L’aspecte quantitatiu, salarial, continua essent fonamental en eels squemes retributius de les organitzacions, però la perspectiva qualitativa també esdevé progressivament un factor competitiu, i ofereix possibilitats per a la flexibilització i l’adaptació de les estructures salarials a la realitat empresarial.
 • Rubikids: Ludifiquem les matemàtiques a través del Joc de Rubik
  (15 de maig de 2020)
  Rubikids va ser creat el 2017 amb la finalitat de treballar les matemàtiques d’una manera alternativa i innovadora, a través del joc de Rubik. No es tracta de resoldre el clàssic cub, sinó d’utilitzar-ho com a eina per a assimilar el contingut curricular de manera clara, pràctica i competencial.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions reglades i obert als professionals del país. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació finançant un 20% de la matrícula.

Formulari de preinscripció

Darrera actualització: 13 de febrer de 2020