L’UdA participa en la segona edició del programa sènior Etheria

La Universitat d’Andorra participa en el programa Etheria, una proposta interuniversitària de formació permanent sènior de la Xarxa Vives i destinada a públic a partir de 55 anys. Els objectius de la iniciativa, iniciada el curs passat, són facilitar l’accés al coneixement a través d’un programa combinat de docència en línia i formació pràctica en el territori, facilitar l’intercanvi entre l’alumnat sènior de les universitats de la Xarxa Vives, i fomentar l’adquisició d’habilitats transversals: tecnologia, comunicació, col·laboració, treball en xarxa, anàlisi i elaboració de materials.

El programa, dedicat als Patrimonis de la Humanitat, consta d’una part teòrica obligatòria que es realitzarà en línia entre el 22 de gener i el 31 de maig del 2020, i una part pràctica presencial amb mobilitat pel territori voluntària. La formació compta amb un mòdul centrat en la Vall del Madriu-Perafita-Claror d’Andorra, liderat per la Universitat d’Andorra. En total, té una càrrega lectiva de 7 crèdits europeus.

PART TEÒRICA

  • Presentació i introducció a l’entorn virtual i als patrimonis de la humanitat (Universitat Jaume I / Universitat d’Andorra)
  • Mòdul 1 > Pintures rupestres de l’Arc Mediterrani (Universitat Jaume I)
  • Mòdul 2 > Tàrraco romana (Universitat Rovira i Virgili)
  • Mòdul 3 > Romànic a la Vall de Boí (Universitat de Lleida)
  • Mòdul 4 > Vall del Madriu-Perafita-Claror (Universitat d’Andorra)
  • Mòdul 5 > Modernisme (Universitat de Barcelona)
  • Treball final i avaluació

Més informació: sesque@uda.ad
Programa i inscripcions (fins al 13 de desembre): https://www.vives.org/programes/programes-senior/etheria/

Data de publicació: 29 de novembre del 2019