Xarxa sense fils

Els membres de la comunitat universitària i els convidats tenen accés a la xarxa Universitat d’Andorra. Aquesta xarxa és lliure i no té seguretat de cap mena. És important notar que si s’utilitza aquesta xarxa la informació que s’hi transmeti pot ser visible fàcilment per tercers. L’accés està restringit als serveis més comuns com ara web, correu, etc.

Accés per a membres de la comunitat universitària:

Escollim la xarxa Universitat d’AndorraUn cop connectats a la xarxa obrim un navegador. Es mostrarà una pantalla de registre on es pot escollir Nom d’usuari i contrasenya o bé Convidat.

Si es disposa de credencials de l’UdA escollirem la primera opció. Aquest procés només s’ha de realitzar un cop i és vàlid per a tot el curs. Cada usuari pot registrar fins un màxim de tres dispositius.

Després d’acceptar els termes i la política d’ús s’ha d’introduir el nom d’usuari i contrasenya. Després de prémer sobre el botó ‘Entrar’ es completarà el procés automàticament i tindrem accés a la xarxa sense fils.

Accés per a convidats: 

Escollim la xarxa Universitat d’AndorraUn cop connectats a la xarxa obrim un navegador. Es mostrarà una pantalla de registre on es pot escollir Nom d’usuari i contrasenya o bé Convidat.

Escollim l’opció Convidat i, després d’acceptar els termes i la política d’ús, podrem introduir una adreça de correu electrònic.

Després d’acceptar es concedeix accés al dispositiu a la xarxa per un període de 10 minuts. Es podrà consultar la bústia de correu on s’ha enviat la confirmació de la sol·licitud. Obrim el nostre client de correu i verifiquem que tenim un missatge nou de la Universitat d’Andorra (en alguns casos també s’ha de verificar la bústia de correu brossa).

Després de prémer sobre l’enllaç de confirmació es concedirà accés a la xarxa durant un període de 24 hores a comptar des del moment de l’acceptació. Aquest procés es pot repetir diàriament, sempre que sigui necessari.

Amb una mateixa adreça de correu es poden registrar fins a dos dispositius.

Si teniu algun problema amb l’accés a la xarxa sense fils podeu enviar un missatge a l’adreça de suport de la Universitat d’Andorra: suport@uda.ad o bé trucar al telèfon: +376 743000.