Testimoniatges

La veu d’exalumnes, d’empresaris i de professionals

 

Cristina Barrot, exestudiant d’Infermeria a l’UdA
Infermera a l’hospital de Le Chesnay, França

“Al cap d’un any vaig ser formadora d’infermeres franceses i de fora.”


 

Eva Boneu, exestudiant d’Infermeria a l’UdA
‘Practical nurse’ al Brunswick Medical Centre de Londres

“Estic orgullosa perquè vaig passar una selecció entre candidats britànics.”


 

Carlota de Miguel, exestudiant d’Infermeria a l’UdA
Infermera a la clínica de rehabilitació respiratòria d’Osseja, Alta Cerdanya

“Hem tingut la sort que els metges del país ens van ensenyar molt bé.”


 

Núria Gardeñes, exestudiant d’Infermeria a l’UdA
Infermera d’Urgències al CAP Prat de la Riba de Lleida, Segrià

“Te n’adones que té molt prestigi quan dius que has estudiat a Andorra.”


 

Jordi Clua
Gerent de MYP proveïdor de serveis Internet

“Una part important del nostre equip i caps de departaments informàtics són persones que s’han format a l’UdA. Estem sovint interessats en les xerrades que l’UdA proposa en els seus CPP (Cicles de Perfeccionament Professional) i també ens agrada acollir estudiants en estada formativa.”


 

Joana Ferraz, exestudiant de l’UdA de la Diplomatura en Administració d’Empreses presencial (DAE).
Encarregada del màrqueting en Internet de l’empresa ANDORRALAND

“Entraré al 3r any de la Diplomatura en Administració d’empreses i ja m’han contractat per fer màrqueting en Internet. Vaig a classe al matí i a la tarda vaig a treballar a l’empresa i això fins que acabi els meus estudis. Després tindré un contracte a ple temps. El que m’ha sorprès és que estic aplicant directament el que estan ensenyant a l’UdA.”


 

Alexander Beening
Director del departament de Recerca & Desenvolupament d’Andorra Telecom

“El nostre departament R&D manté una relació excel·lent amb l’UdA, participem en la realització de projectes comuns de formació i d’investigació . També crec que hem creat una bona línia en la qual un estudiant inicia la seva formació i participa en estades en una empresa Andorrana, que sovint és on inicia la seva carrera professional.”


 

Mercè Beiroa Viñas
Directora d’ANDORRALAND (proveïdor de viatges)

“Els alumnes de l’UdA de formació presencial que han efectuat estades formatives a la meva empresa, han realitzat projectes que tenen un valor afegit real. Penso que disposen d’uns bons coneixements de les noves pràctiques empresarials i informàtiques aplicables directament a l’empresa i una capacitat d’adaptació increïble”


 

Neus Cornella Ayerbe
Sòcia-directora de l’Empresa d’auditoria  GAUDIT, SL

“Tots els alumnes de l’UdA que hem agafat en estada formativa, els hem acabat incorporant al nostre equip de treball. Han demostrat tenir bons coneixements teòrics que ràpidament han pogut posar en pràctica i un bon domini de les eines d’ofimàtica.”


 

Mireia Monistrol Llorens, exalumne de l’UdA de la Diplomatura d’Administració d’Empreses presencial (DAE).
Banca Mora – Àrea de gestió d’actius (Controler).

“Penso que és una Universitat molt acollidora, ja que el professorat pot estar molt més pels alumnes que en una Universitat gran. En aquesta universitat s’estableix una connexió entre professorat – alumne que fa que aprenguis més i millor. Personalment i per sort, puc dir que vaig trobar feina de seguida. Per acabar, només dir, que estic força contenta amb la feina que faig i que estic contenta d’haver estudiat DAE a la Universitat d’Andorra.”


 

Albert Garcia, exalumne de l’UdA de la Diplomatura d’Administració d’Empreses presencial (DAE).
Expert comptable i assessor financer a l’empresa DEA Consultors.

“L’UdA m’ha donat una formació molt completa i pràctica que m’ha permès triar entre diferents ofertes de feina al sortir dels estudis”


 

Eusebi Alvarez, estudiant d’empresarials al Centre d’Estudis Virtuals
Agent de duana

“Els estudis virtuals oferts per l’UdA m’estan permetent compaginar la meva feina amb una formació universitària. Aquesta forma d’estudiar m’ofereix una gran flexibilitat a l’hora de planificar el meu temps.”


 

Inés Vilà Panès, exalumna de l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra
Infermera

“La diplomatura en infermeria m’ha permès treballar a Andorra així com a l’estranger, continuar els estudis de Màster Oficial en Ciències de la Infermeria, entre altres postgraus i cursos. Estudiar infermeria a l’UdA m’ha permès realitzar tasques Assitencials, docent, investigadora així com participar en projectes de cooperació Internacional (Camerún i Bolivia)”


 

Ivan Sotillo, antic estudiant d’Administració d’empreses a l’UdA
Estudiant en pràctiques a la multinacional de consultoria Auren

“Els estudis que he realitzat a la Universitat d’Andorra, tant la diplomatura com el diploma professional de grau superior previ a aquesta, m’han servit molt per ampliar els meus coneixements en l’àmbit d’empresa. Tant és així que ara, cursant un màster de comptabilitat i auditoria en una universitat de Barcelona, puc seguir perfectament el temari gràcies a la base adquirida.”


 

Vladimir Fernández Armengol
Soci director d’Alfa Capital Assessors i Auditors, SL

“Una part important de l’equip humà que composa la nostra firma ha cursat estudis acadèmics a la Universitat d’Andorra. El nostre departament de RH sempre contempla l’alumnat diplomat a la Universitat d’Andorra dins els seus processos de selecció i l’experiència que hem tingut fins ara ha estat plenament satisfactòria.”


 

Montserrat Valls, exestudiant de Ciències de l’educació a l’UdA

Durant l’últim any de bàtxelor, l’escola bressol l’Espill de Sant Julià de Lòria em va contractar per a mitja jornada de tarda, i una vegada acabada la formació, em van contractar a jornada completa i fixa. A més, vaig convalidar el meu títol amb la resta d’Europa, per obrir-me més portes.”