Vuit equips andorrans participen a la Lliga de Debat de Batxillerat

Foto: D. Llorens


Més de 80 equips d’estudiants de 55 centres de segona ensenyança i batxillerat participen a la II edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives. Entre ells figuren vuit equips de quatre centres andorrans de batxillerat.

El proper dissabte 7 de febrer de 2015 tindrà lloc a Sant Julià de Lòria la fase local d’aquesta competició d’oratòria, organitzada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb el suport de la Fundació Privada Banca Privada d’Andorra.

Hi seran representats els centres següents:

  • Col·legi Sant Ermengol: dos equips
  • Escola Andorrana de Batxillerat: dos equips
  • Institut Espanyol d’Andorra: dos equips
  • Liceu Comte de Foix: dos equips

Els jutges seran: Univers Bertrana, responsable de Comunicació de l’UdA; Gualbert Osorio, periodista i membre de la junta de l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra; i Joan Sans, cap del Servei de Política Lingüística.

L’equip guanyador participarà en la fase final, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de març de 2015 a la seu de la Universitat Oberta de Catalunya, a Salt (Gironès).

La Lliga de Debat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de diferents centres educatius s’afronten en debats contradictoris sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema de debat de l’edició enguany és: “Els diners fan la felicitat?”. Les fases locals prèvies es disputen a les nou universitats impulsores.

Data de publicació: 5 de febrer de 2015.