Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Formacions de curta durada   /  Cicle de Perfeccionament Professional   /  El llenguatge no verbal en la comunicació

El llenguatge no verbal en la comunicació

Descripció

Quan volem millorar la nostra manera de comunicar, generalment prestem gran part de la nostra atenció als apartats verbals i paraverbals. Però no solem donar la importància necessària al llenguatge no verbal, atès que no som conscients de la importància que té en l’acte comunicatiu, i l’impacte que causa en el missatge, sobretot a nivell emocional. En aquesta formació descobrirem les bases de la comunicació no verbal, i desmentirem mites sobre uns certs usos del cos i la seva interpretació. A més, aprendrem a utilitzar el nostre cos de manera que el nostre missatge no verbal i verbal estiguin alineats, i ens ajudi a enriquir el contingut de la nostra comunicació.

Objectius

Els objectius principals del programa són:

 • Aprendre les bases del llenguatge no verbal relacionades amb el rostre, extremitats i resta del cos.
 • Entendre la importància del llenguatge no verbal en l’àmbit de la comunicació.
 • Prendre consciència del nostre llenguatge no verbal.
 • Desenvolupar estratègies per a una millora en l’ús del nostre cos en la comunicació no verbal, amb la finalitat de generar més confiança i transmetre una millor imatge a l’audiència.

A qui va dirigit

El curs va dirigit a professorat, estudiants, professionals i a totes aquelles persones interessades en millorar la seva capacitat de comunicació i aprendre sobre el llenguatge corporal i el seu significat.

Metodologia

Aquest curs combina conceptes teòrics amb recursos pràctics i demostracions, així com intervencions per part dels participants.

Professorat

Gorka Bartolomé és doctor en psicologia per la Universitat de Lleida i màster Certified coach de la ICF (International Coach Federation) i mentor registrat. És professor de psicologia de les organitzacions a la Escola de Relacions Laborals de la Universitat de Lleida. A més, és expert en intel·ligència emocional, instructor certificat de mindfulness, professor titulat de Tècnica Alexander, expert en microexpressions per l’Ekman Institute. És conferenciant professional en l’àmbit internacional.

Programa

 • El llenguatge no verbal.
 • Les microexpressions.
 • El llenguatge dels braços i les mans.
 • El llenguatge de les cames.
 • Els eixos del cos.
 • Veritat, mentida i congruència en la comunicació.
 • El cos sincer durant la comunicació.
 • Consciència i cos en l’escenari.

Durada i calendari

El curs té una durada de 4 hores, que es desenvoluparan en una sola sessió a la Universitat d’Andorra d’acord amb el calendari següent:

 • 16 de novembre, de 15:00 a 19:00 h

Certificació

Les persones que hagin assistit al 80% del seminari obtindran un Certificat d’assistència.

Grups reduïts

El nombre màxim d’estudiants és de 35, fet que permet que puguin gaudir d’una atenció personalitzada. En cas que hi hagi més de 35 preinscripcions el procés de selecció serà per ordre d’inscripció.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 8 inscripcions.

Preinscripció i matrícula

Termini de preinscripció:fins l’1 de novembre del 2023

Termini per a la formalització de la matrícula: fins al 9 de novembre del 2023

Preu: l’import de la matrícula és de 90 euros. Aquest preu representa el 80% del cost de la matrícula, donat que Creand Fundació en finança el 20% restant. Els estudiants de formació reglada, el personal de la Universitat d’Andorra i els Alumni tenen un descompte en la matrícula del 92,5%.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
seminaris@uda.ad

   Modalitat:

presencial

   Calendari:

16 de novembre de 2023

   Càrrega lectiva:

4 hores

   Idiomes:

català

Amb la col·laboració de: