Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Els estudiants reben assessorament per incorporar-se al món laboral

Els estudiants reben assessorament per incorporar-se al món laboral

 

Els estudiants de bàtxelor de la Universitat d’Andorra han participat aquest dilluns 3 de febrer del 2020 a la “Taula del món laboral”, una nova edició de la jornada d’orientació que serveix per preparar els joves per a la seva futura inserció professional. Com cada any, el programa està adreçat, sobretot, als estudiants de tercer curs, i enguany els assistents provenien majoritàriament del bàtxelor en Infermeria.

L’acte ha comptat amb la participació de la consultora i professora col·laboradora de l’UdA Mercè Arderiu, que ha respost els dubtes més habituals en relació amb l’accés al món laboral, com és la redacció del currículum vitae o la preparació d’una entrevista de feina.

També hi han pres part Ingrid Romero i Anna Maria Aché, del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, que han donat a conèixer totes les beques que ofereix el Govern en matèria d’ensenyament superior. Així, els estudiants de l’UdA poden sol·licitar ajuts per fer front a l’import de la matrícula, al material i els desplaçaments i a la manutenció, a banda de poder optar per una beca salari. La convocatòria d’ajuts s’obre cada setembre i s’atorguen en base a criteris econòmics, patrimonials i acadèmics.

D’altra banda, pel que fa a qüestions exclusivament de l’àrea d’Infermeria, la secretària del Col·legi d’Infermeria d’Andorra, Mònica Duran, ha ofert una xerrada sobre la col·legiació en aquesta formació regulada, mentre que un dels titulats en aquest bàtxelor, Àngel Sánchez, ha donat a conèixer la seva experiència professional.

Data de publicació: 3 de febrer del 2020