Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Fiscalitat i Urbanisme d’Andorra

Fiscalitat i Urbanisme d’Andorra

Presentació

Aquest curs consta de dos mòduls: Fiscalitat i urbanisme d’Andorra.

L’assignatura de Fiscalitat té 3 crèdits ECTS corresponents a fiscalitat andorrana i presenta les bases sobre la que es forja el sistema fiscal andorrà i el seu desplegament normatiu, alternant una visió acadèmica amb una visió pragmàtica de la realitat del Principat. L’assignatura inclou l’estudi tècnic i pràctic de la gestió i la planificació dels tributs estatals i comunals, així com una visió de l’encaix internacional de la nova fiscalitat andorrana.

L’objectiu de l’assignatura de fiscalitat és l’assoliment de coneixements tècnics sobre el sistema tributari del Principat d’Andorra, així com identificar les implicacions fiscals de les operacions derivades de la pràctica d’altres branques del dret andorrà

L’assignatura d’urbanisme té una càrrega d’1 crèdit ECTS i presenta les bases sobre la que es forja el sistema urbanístic d’Andorra i el seu desplegament normatiu.

Té l’objectiu d’obtenir una visió global del dret de l’urbanisme a Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals que treballen en l’àmbit del dret, juristes i economistes, i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra o a qualsevol de les seus d’examen de la Universitat Oberta de Catalunya, amb qui la Universitat d’Andorra té un conveni de col·laboració, durant el mes de gener, en una data a escollir entre dues opcions.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 4 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic (de setembre a gener).

Professorat

Joan Miquel Casajuana Garrigós (Titulació: Llicenciat en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret). Urbanisme.

Eduard Jordi Bober (Titulació: Llicenciat en direcció i administració d’empreses; Àrea de coneixement: Ciències econòmiques). Fiscalitat.

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura.

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un Diploma d’aprofitament Fiscalitat i Urbanisme d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Aquest curs d’actualització forma part del postgrau en Dret andorrà. Els estudiants que el superin podran obtenir el reconeixement d’aquesta part dins del pla d’estudis del postgrau en Dret andorrà durant els tres anys següents a la data de matrícula d’aquest curs.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 44,76 € per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de març a mitjans de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
Fax: +376 743 043
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

4 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener