Benvinguts al Servei de llengües!

Us donem lScreen Shot 2016-01-28 at 18.12.11a benvinguda al web del Servei de Llengües, que des d’avui ofereix a la comunitat de la Universitat d’Andorra l’espai on trobar cursos de llengües, recursos d’autoaprenentatge, informació sobre qualsevol esdeveniment o activitat de l’UdA relacionats amb la llengua i la comunicació, i suport lingüístic per a tots els membres de la Universitat. A més, us podeu adreçar al Servei per a consultes lingüístiques o per informar-vos de qualsevol regulació universitària relacionada amb la llengua.

Us convidem a explorar el web per descobrir tot el que us pot oferir el Servei de Llengües. També us animem a explicar-nos el que us ha agradat i també tot allò que milloraríeu a serveidellengues@uda.ad, perquè desitgem que el Servei sigui útil per a tots els membres de la Universitat d’Andorra.