Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Iniciatives Covid   /  La prova d’accés per a més grans de 25 anys tindrà lloc els dies 13 i 20 de juny

La prova d’accés per a més grans de 25 anys tindrà lloc els dies 13 i 20 de juny

Després que les mesures excepcionals adoptades per la pandèmia de la Covid-19 obliguessin a ajornar la convocatòria 2020 de la prova d’accés als estudis d’ensenyament superior per a persones més grans de 25 anys, finalment els exàmens tindran lloc els pròxims dissabtes 13 i 20 de juny de 2020. Així ho ha publicat aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

La prova es durà a terme de forma presencial a la Universitat d’Andorra (UdA) d’acord amb el Decret del dia 15 de maig del 2020 de reobertura parcial dels centres educatius públics i privats a partir del 18 de maig del 2020. El Decret permet que l’UdA pugui dur a terme activitats puntuals presencials com és el cas de les avaluacions o les entrevistes concertades.

Les persones interessades en presentar-se a la prova han de fer la inscripció abans del dia 5 de juny del 2020 a través del formulari de preinscripció de l’UdA. La prova s’estructura en dues parts, una part comuna i una part específica, en funció de la branca del coneixement escollida, i cadascuna de les parts té tres exàmens.

La convocatòria 2020 de la prova d’accés per a més grans de 25 anys ha estat la darrera que s’ha dut a terme a les instal·lacions de la Universitat d’Andorra.

Data de publicació: 20 de maig de 2020