Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Comunicació científica

  /    /  Comunicació científica

Presentació i objectius

El curs en Comunicació científica té com a objectiu que els doctorands iniciïn la seva activitat de redacció, comunicació i producció científica.

La primera part del curs consisteix en dues sessions teoricopràctiques que serveixen per reforçar alguns continguts del curs “Iniciació a la Recerca Científica” que es van donar de manera més genèrica, i per adquirir les bases i tècniques per a la redacció i la publicació de documents científics.

La segona part és un pràcticum tutoritzat en què el doctorand/a haurà de redactar de manera real, amb les tècniques adquirides en la primera part del curs, un article científic. Aquesta part es farà amb tutoria on-line.

Durada i calendari de la darrera edició

El programa té una càrrega de 2 crèdits europeus i inclou 10 hores de sessions presencials, que s’impartiran en les dates següents:

  • 1a sessió: divendres 5 de març de 2021 de 16.00 a 21.00
  • 2a sessió: divendres 19 de març de 2021 de 16.00 a 21.00

El curs s’iniciarà l’1 de març  i acabarà el 24 de maig del 2021.

Programa acadèmic

  • L’article vertical i l’article horitzontal, una metodologia innovadora
  • Manual d’un article científic
  • L’estructura d’un article original
  • Recomanacions elementals per escriure un article científic
  • Recomanacions per publicar

Professorat

Responsable del curs: Xavier Llinàs, professor col·laborador de la Universitat d’Andorra i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Procés d’avaluació

L’avaluació tindrà en compte l’assistència de les sessions presencials (30%) i la qualitat de l’article a presentar (70%).

 

Aquesta pàgina conté una informació genèrica sobre la formació. Per saber si s’ofereix actualment, consulteu l’apartat Formació continuada.