Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  Tret de sortida del Programa Talent BSA-UdA

Tret de sortida del Programa Talent BSA-UdA

El rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau. i la interventora general de BancSabadell d’Andorra (BSA), Mireia Montoriol, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats en el camp de la formació d’ensenyament superior i, més concretament, en l’establiment d’una relació professional continuada en el temps adreçada als estudiants dels darrers cursos dels bàtxelors en Administració d’empreses, en Informàtica i en Dret, com també del Diploma Professional Avançat en Administració i Finances.

En el marc del nou programa Talent BSA-UdA, el banc oferirà a l’inici de cada curs diverses places de treball per als estudiants, compatibles amb l’activitat acadèmica, i potenciarà que finalitzin els seus estudis abans d’oferir-los una incorporació fixa si escau. L’UdA podrà reconèixer l’experiència professional adquirida dins del programa Talent BSA-UdA com a estada formativa en el marc del pla d’estudis de l’estudiant. També s’incentivarà que s’elaborin treballs de fi de bàtxelor sobre projectes que puguin ser d’interès mutu.

Oferint oportunitats de desenvolupament als estudiants de l’UdA, mitjançant una experiència pràctica d’aprenentatge, BSA vol ser un referent al mercat andorrà com a empresa que fomenta la incorporació al mercat laboral de joves titulats al país. Actualment, un 10% de la plantilla del banc s’ha format a “la universitat dels Pirineus”.

Data de publicació: 5 de desembre de 2017