Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
  /  Notícies   /  La 2a edició del postgrau en Protecció de dades començarà al novembre

La 2a edició del postgrau en Protecció de dades començarà al novembre

La Universitat d’Andorra (UdA), en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra i la UPF Barcelona School of Management, i amb el suport de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA), posarà en marxa la propera tardor la segona edició del postgrau en Protecció de dades i seguretat de la informació. Una novetat destacable és el canvi d’horaris, ja que les classes es faran a la Universitat d’Andorra els divendres, entre les 9 h i les 18 h, i ja no n’hi haurà els dissabtes.

Com en la primera edició, duta a terme durant el curs 2022-2023, el postgrau té com a objectiu formar professionals que garanteixin el correcte tractament de les dades en el si d’una empresa privada o d’una administració pública, tenint en compte el recent desplegament reglamentari de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals (LQPD).

La formació té una càrrega lectiva de 20 crèdits europeus i s’impartirà de manera presencial entre els mesos de novembre del 2024 i juny del 2025. Va dirigida a titulats universitaris i professionals interessats en la matèria, tant per exercir el càrrec de Delegat de Protecció de Dades (DPD) d’una entitat pública o privada andorrana, com per prestar assessorament en protecció de dades i matèries relacionades amb les diverses entitats i al seu DPD.

El postgrau, dissenyat conjuntament amb la UPF Barcelona School of Management, compta amb docents que són professionals del sector especialitzats en el dret i la protecció de dades, i amb un alt coneixement de la normativa vigent tant a escala europea com andorrana.

El programa requereix una dedicació total de 600 hores, incloent les classes lectives, les lectures, la preparació de les classes, la preparació de les activitats d’avaluació i l’elaboració i defensa del treball final. Les classes, en modalitat presencial, representen 125 hores.

Les persones que superin el sistema d’avaluació previst al programa i que disposin d’una titulació universitària reconeguda a Andorra al nivell 6A o superior del Marc andorrà de qualificacions obtindran una doble titulació: diploma de postgrau en Protecció de dades i seguretat de la informació per la Universitat d’Andorra i diploma de curs de postgrau en Protecció de dades i seguretat de la informació a Andorra la Universitat Pompeu Fabra.

Inscripcions: fins al 30 de setembre.

Més informació

Data de publicació: 22 d’abril de 2024