Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Estudia a l’estranger

  /    /  Estudia a l’estranger

La Universitat d’Andorra (UdA) ha signat diversos convenis amb universitats de tot el món per promoure i facilitar l’intercanvi acadèmic de tota la comunitat universitària.

Tots aquells estudiants que cursin una formació reglada a l’UdA poden desenvolupar, durant un o més semestres, activitats educatives en una altra universitat o institució amb la qual s’hagi signat un conveni.

En cas que un estudiant vulgui estudiar un o més semestres en una universitat amb la qual l’UdA no hagi signat un conveni, haurà de complir amb els requisits d’admissió i pagar la matrícula a la universitat de destí.

Els estudiants de formació reglada de l’UdA que vulguin participar en un programa de mobilitat internacional per cursar un o més semestres a l’estranger, cal que llegeixin detingudament els apartats d’aquesta secció de la web, que són una guia per saber quins passos han de seguir.

Experiències d’estudiants:

Experiència de mobilitat a Finlàndia

Les estudiants del bàtxelor en Ciències de l’educació Carlota Gonzàlez i Adriana Cachurreiro expliquen la seva experiència fent un semestre de mobilitat internacional a la Universitat d’Oulu, a Finlàndia, en aquest vídeo.

Una experiència de mobilitat en temps de pandèmia

Dos estudiants de Ciències de l’educació, el Carlos i la Inés, van viure una experiència de mobilitat atípica a la Universitat de Malta, en plena pandèmia de la Covid-19.

Llegir l’article

Mobilitat a la Xina

Els estudiants Ander Ibinarriaga (bàtxelor en Administració d’empreses) i Gilberto Colina (bàtxelor en Informàtica) van fer una mobilitat a la Xina, al Beijing Institute of Technology, i van plasmar la seva experiència en aquest vídeo.

Llegir més sobre la seva experiència

 

Mobilitat al Canadà

Durant el primer semestre del curs 2019-2020, l’estudiant del bàtxelor en Administració d’empreses Miquel Torres va gaudir d’una estada de mobilitat al Centennial College de Toronto (Canadà).

Llegir l’article “Una excel·lent experiència de mobilitat al Canadà”