Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Sala de comunicació

  /    /  Sala de comunicació

La Sala de comunicació de la Universitat d’Andorra depèn del Servei de Comunicació de l’UdA i té per objectiu difondre l’activitat de la Universitat i gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació.

Per tal que els mitjans de comunicació coneguin en profunditat el funcionament de la Universitat, la seva activitat, les principals magnituds i les novetats de cada curs acadèmic, el Servei de Comunicació elabora un dossier de premsa que es pot descarregar en el següent enllaç:

Paral·lelament, es poden consultar les darreres notícies de la institució i també hi ha a dispoció l’Agenda d’actes acadèmics de la Universitat d’Andorra. L’adreça per a subscriure-s’hi des del vostre dispositiu personal és: webcal://cals.uda.ad//calendars/actesacademics.ics.

Altres recursos d’informació:

El Servei de Comunicació també elabora mensualment un butlletí informatiu amb temes diversos d’interès del món universitari i de l’actualitat de l’UdA.

 

A banda d’aquests canals, l’UdA també difon la seva activitat a través de les diferents xarxes socials en què és present:

Recursos gràfics

D’altra banda, hi ha disponible un ampli ventall d’imatges de la Universitat d’Andorra a Flickr, que es poden utilitzar citant UdA com a crèdit de la fotografia, així com els logotips oficials de l’UdA, que es poden descarregar en un arxiu comprimit a través d’aquest enllaç.