Image Alt

Sala de comunicació

  /    /  Sala de comunicació

La Sala de comunicació de la Universitat d’Andorra depèn del Servei de Comunicació de l’UdA i té per objectiu difondre l’activitat de la Universitat i gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació.

En aquest enllaç es pot trobar tota la informació institucional de l’UdA així com el seus òrgans de govern, i també es poden consultar les darreres notícies de la Universitat que elabora el Servei de Comunicació. També hi ha a disposició l’Agenda d’actes de la Universitat d’Andorra.

Altres recursos de comunicació:

La comunitat universitària també elabora mensualment un butlletí informatiu amb temes diversos d’interès del món universitari i de l’actualitat de l’UdA.

 

A banda d’aquests canals, l’UdA també difon la seva activitat a través de les diferents xarxes socials en què és present:

Recursos gràfics

D’altra banda, hi ha disponible un ampli ventall d’imatges de la Universitat d’Andorra a Flickr, que es poden utilitzar citant UdA com a crèdit de la fotografia, així com els logotips oficials de l’UdA, que es poden descarregar en un arxiu comprimit a través d’aquest enllaç.