Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Universitat i societat

  /    /  Universitat i societat

La Universitat d’Andorra és una institució inclusiva, oberta a la societat i al debat d’idees, i compta amb una comunitat universitària plural, cohesionada i integrada a la societat, que participa activament en la governança de la institució, i treballa activament per a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’oferta formativa i la recerca que s’hi porten a terme estan totalment enfocades a les necessitats de la societat andorrana. Tot plegat ha fet que la universitat hagi esdevingut la institució en la que més confia la població d’Andorra, segons els resultats del 2018 de l’Enquesta Mundial de Valors feta pel Centre de Recerca Sociològica de l’Institut d’Estudis Andorrans.

Per complir aquests objectius, l’UdA porta a terme diferents iniciatives per acostar-se a la societat andorrana, fer-la partícip de la Universitat i per contribuir a assolir els reptes que té el país:

És per aquesta mateixa voluntat que l’UdA manté una àmplia i activa xarxa de relacions i col·laboracions amb institucions, entitats i empreses del país: