Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Pràctiques internacionals

  /    /  Pràctiques internacionals

Les pràctiques internacionals són estades laborals en una empresa o organització internacional, durant les quals els estudiants adquireixen experiència educativa, cultural i professional en el seu àmbit d’estudi, durant un període d’entre unes setmanes a uns mesos, i aprenen de primera mà les habilitats necessàries per a una professió específica.

En algunes de les formacions reglades de la Universitat d’Andorra (UdA) els estudiants realitzen pràctiques internacionals en centres de fora d’Andorra. Per exemple, els estudiants del bàtxelor en Infermeria realitzen pràctiques obligatòries en centres tant del país com de fora.

 

Mapa dels centres amb conveni d’estades formatives per a Infermeria:

També el bàtxelor en Ciències de l’educació inclou estades formatives obligatòries que els estudiants poden realitzar tant a les escoles d’Andorra com en centres educatius de l’estranger.

 

Però a més, per a aquelles formacions en què les pràctiques siguin opcionals, a banda de l’oferta de pràctiques que proporcionen les empreses col·laboradores amb l’UdA a Andorra, existeixen organismes internacionals que obren la porta a poder gaudir d’aquestes experiències professionals a l’estranger.

En aquest cas, els estudiants són els responsables de trobar unes pràctiques adequades als seus interessos, als seus estudis i a les seves expectatives professionals. No obstant això, l’UdA ha identificat dues organitzacions internacionals de prestigi que proporcionen un ampli catàleg d’opcions a tot el món:

Les pràctiques que ofereixen aquestes organitzacions van dirigides a estudiants de bàtxelor, tot i que algunes d’elles també ofereixen pràctiques internacionals per a titulats universitaris.

Les persones interessades han d’efectuar les sol·licituds directament a través de l’organització o empresa que hagin escollit, comptant amb l’assessorament del Servei de Programes Internacionals.