Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Campus virtual

  /    /  Campus virtual

El Campus virtual de la Universitat d’Andorra és l’espai des d’on s’imparteixen les formacions que ofereix l’UdA en modalitat en línia i com a suport a les formacions presencials, ja siguin reglades o de formació continuada. És l’espai virtual de comunicació i transmissió d’informació entre els estudiants, els estudiants i el professorat, i la Universitat i tota la seva comunitat. És també el lloc on es troben els materials didàctics dels cursos d’actualització. Permet accedir a les aules virtuals de les assignatures o cursos a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

L’accés al Campus virtual es fa a través d’unes credencials d’accés personals que serveixen per accedir a tots els serveis informàtics de suport a la formació. Entre aquests serveis hi ha la bústia de correu electrònic que l’UdA posa a disposició de tota la comunitat universitària, la biblioteca, els espais de compartició de fitxers, els calendaris acadèmics de cada formació o la borsa de treball que l’UdA posa a disposició dels estudiants totes les ofertes de feina que els poden resultar interessants.

El mateix nom d’usuari i clau d’accés també permet accedir a l’àrea de Gestió acadèmica, des d’on els estudiants poden consultar el seu expedient i realitzar diversos tràmits, i als ordinadors dels laboratoris d’informàtica.

Els detalls de tots aquests serveis es poden consultar a l’apartat Serveis Informàtics.