Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Serveis Informàtics

  /    /  Serveis Informàtics

Els Serveis Informàtics de la Universitat d’Andorra vetllen pel bon funcionament i la seguretat de tota la infraestructura informàtica i de comunicacions que utilitza la comunitat universitària. Els membres de la comunitat universitària tenen accés a uns recursos que tant el personal d’administració i serveis, el professorat i els estudiants podeu utilitzar.

 

Credencials per accedir als serveis de la Universitat d’Andorra

Tots els membres de la comunitat universitària reben, en el moment de la primera matrícula, un nom d’usuari i una contrasenya. En general aquest nom d’usuari és la primera lletra del nom seguit del cognom. Com no és possible que dos usuaris tinguin el mateix nom d’usuari s’afegeixen lletres del segon cognom per diferenciar-los.

El nom d’usuari i la contrasenya són l’element bàsic que identifica l’usuari en el moment d’accedir als serveis informàtics de la universitat. És molt important tenir-ne cura i sota cap concepte revelar la contrasenya a ningú. El Personal d’administració i serveis de la Universitat mai us demanarà la vostra contrasenya.

La contrasenya es pot canviar als terminals de la Universitat d’Andorra o mitjançant l’aplicatiu de restauració i canvi de contrasenya (https://chpw.uda.ad). Mitjançant l’aplicatiu web també es pot obtenir una nova contrasenya si aquesta s’ha oblidat.

 

Laboratoris

Els estudiants tenen accés als laboratoris d’informàtica per realitzar les pràctiques. Als ordinadors dels laboratoris hi ha disponible el sistema operatiu Microsoft Windows 10 i el paquet d’ofimàtica Office 2016.

NOTA IMPORTANT: Les dades de sessió en Windows 10 es poden eliminar quan la màquina es reinicia. Es important que les dades que es desitgin conservar es desin a la carpeta personal en el servidor CANCER (més informació en el servei Servidor d’arxius a continuació) o en un dispositiu extern, altrament es poden perdre.

 

Serveis disponibles

A continuació es mostra la llista de serveis informàtics que s’ofereixen a la comunitat universitària. Feu click sobre un servei per obtenir-ne més informació.

 

Contacte

  suport@uda.ad