Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Mobilitat per al personal

  /    /  Mobilitat per al personal

Estades a l’estranger per al personal UdA

El personal docent i investigador i el personal tècnic i administratiu de la Universitat d’Andorra (UdA) pot dur a terme una estada en una altra universitat per adquirir nous coneixements i experiències. Les persones interessades han de consultar les universitats amb les quals l’UdA ha signat un conveni de mobilitat, i posar-se en contacte amb el Servei de Programes Internacionals.

El personal de l’UdA que desitgi fer una estada a una altra universitat, pot fer la sol·licitud emplenant el Formulari de sol·licitud de mobilitat per a personal UdA.

Annexos relacionats amb el formulari:

  • Annex 1 Resum del projecte de mobilitat
  • Annex 2 Acceptació de la mobilitat per la institució d’acollida (opcional)
  • Annex 3 Acceptació de la normativa d’ajuts a la mobilitat.

D’altra banda, per proposar una mobilitat fora del marc d’aquests convenis cal contactar directament amb el Servei de Programes Internacionals.

A més, el personal pot gaudir dels ajuts a la mobilitat presencial de curta durada que la Universitat d’Andorra convoca cada curs:

  Normativa sobre els ajuts a la mobilitat per a personal

  Convocatòria dels ajuts a la mobilitat per a personal

 

 

Fer una estada a l’UdA

El personal d’altres universitats que desitgi fer una estada a la Universitat d’Andorra també ha de consultar si la seva institució té conveni amb l’UdA, i pot fer la sol·licitud emplenant el Formulari de sol·licitud de mobilitat per a personal docent, tècnic i administratiu visitant.

D’altra banda, la Universitat d’Andorra pot rebre mobilitats de personal d’altres universitats de la Xarxa Vives d’Universitats que gaudeixin d’ajuts DRAC.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Servei de Programes Internacionals.

Estada postdoctoral de la doctora Anna Solé-Llussà, de la Universitat de Lleida (UdL), al Grup de Recerca Interdisciplinari en Educació (GRIE) de la Universitat d’Andorra (UdA) per dur a terme el seu projecte de recerca titulat “L’educació patrimonial en la formació inicial de mestres” (2022).

5E9D2702-359F-4A54-9AD4-D78719EAD922

El curs 2020-2021, la doctoranda Alexandra Pascual i García (Universitat de Lleida) va fer una estada de tres mesos a la Universitat d’Andorra per estudiar com s’aborda a Andorra la hidratació segura i eficaç en persones grans institucionalitzades i els problemes de disfàgia.

alexandrapascual2

Rosa Benabarre, graduada en Educació primària i màster en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida (UdL), és una doctoranda que el curs 2018-2019 va fer una estada internacional de tres mesos a la Universitat d’Andorra (UdA):

rosabenabarre1