Estades a l’estranger per al personal UdA
El personal docent i investigador i el personal tècnic i administratiu de la Universitat d’Andorra (UdA) pot dur a terme una estada en una altra universitat per adquirir nous coneixements i experiències. Les persones interessades han de consultar les universitats amb les quals l’UdA ha signat un conveni de mobilitat, i posar-se en contacte amb el Servei de Programes Internacionals.
El personal de l’UdA que desitgi fer una estada a una altra universitat, pot fer la sol·licitud emplenant el Formulari de sol·licitud.
Annexos complementaris al formulari:
- Annex 1 Resum del projecte de mobilitat
- Annex 2 Acceptació de la mobilitat per la institució d’acollida (opcional)
- Annex 3 Acceptació de la normativa d’ajuts a la mobilitat.
Documents relacionats amb els ajuts a la mobilitat presencial de curta durada que la Universitat d’Andorra convoca cada curs:
Normativa sobre els ajuts a la mobilitat per a personal
Convocatòria dels ajuts a la mobilitat per a personal
Altres ajuts a la mobilitat
- Ajuts DRAC de la Xarxa Vives
Fer una estada a l’UdA
El personal d’altres universitats que desitgi fer una estada a la Universitat d’Andorra també ha de consultar si la seva institució té conveni amb l’UdA, i pot fer la sol·licitud emplenant el Formulari de sol·licitud.
D’altra banda, la Universitat d’Andorra pot rebre mobilitats de personal d’altres universitats de la Xarxa Vives d’Universitats que gaudeixin d’ajuts DRAC.
Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Servei de Programes Internacionals.
Estada postdoctoral de la doctora Anna Solé-Llussà, de la Universitat de Lleida (UdL), al Grup de Recerca Interdisciplinari en Educació (GRIE) de la Universitat d’Andorra (UdA) per dur a terme el seu projecte de recerca titulat “L’educació patrimonial en la formació inicial de mestres” (2022).
El curs 2020-2021, la doctoranda Alexandra Pascual i García (Universitat de Lleida) va fer una estada de tres mesos a la Universitat d’Andorra per estudiar com s’aborda a Andorra la hidratació segura i eficaç en persones grans institucionalitzades i els problemes de disfàgia.
Rosa Benabarre, graduada en Educació primària i màster en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida (UdL), va fer una estada el curs 2018-2029 com a doctoranda,, durant tres mesos a la Universitat d’Andorra (UdA):