Image Alt

Mobilitat per al personal

  /    /  Mobilitat per al personal

Estades a l’estranger

El personal docent i investigador i el personal tècnic i administratiu de la Universitat d’Andorra (UdA) pot dur a terme una estada en una altra universitat per adquirir nous coneixements i experiències. Les persones interessades han de consultar les universitats amb les quals l’UdA ha signat un conveni de mobilitat, i posar-se en contacte amb el Servei de Programes Internacionals.

D’altra banda, per proposar una mobilitat fora del marc d’aquests convenis cal contactar directament amb el Servei de Programes Internacionals.

 

Fer una estada a l’UdA

El personal d’altres universitats que desitgi fer una estada a la Universitat d’Andorra també ha de consultar si la seva institució té conveni amb l’UdA, i pot fer la sol·licitud emplenant el Formulari de sol·licitud de mobilitat per a personal docent, tècnic i administratiu.

D’altra banda, la Universitat d’Andorra pot rebre mobilitats de personal d’altres universitats de la Xarxa Vives d’Universitats que gaudeixin d’ajuts DRAC.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el Servei de Programes Internacionals.

Rosa Benabarre, graduada en Educació primària i màster en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida (UdL), és una doctoranda que el curs 2018-2019 va fer una estada internacional de tres mesos a la Universitat d’Andorra (UdA):

rosabenabarre1