Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Com arribar

  /    /  Com arribar

La Universitat d’Andorra està situada al Principat d’Andorra, i més concretament a la parròquia de Sant Julià de Lòria, la més meridional del país. Per arribar-hi, atesa la ubicació singular del país, totes les opcions passen per la carretera. Des d’Espanya s’hi arriba per l’N-145 a través de la frontera del Riu Runer (al sud d’Andorra) i des de França per l’N-22, creuant la frontera del Baladrà, situada a l’est del Principat.

L’aeroport més proper a la Universitat d’Andorra és l’Aeroport d’Andorra-La Seu (LEU). Els aeroports internacionals més pròxims són Barcelona-El Prat (BCN) i i Tolosa-Blagnac (TLS).

L’estació de tren més propera és a França, a L’Hospitalet-près-l’Andorre, i l’estació de trens d’alta velocitat més a la vora és la de Lleida Pirineus.

Les línies d’autobús que connecten aquests aeroports i estacions de ferrocarril amb Andorra, així com les línies nacionals per moure’s en autobús per dins del país es poden consultar a transports.ad. Les opcions de cotxes de lloguer, taxis i bicicletes elèctriques es poden conèixer a visitandorra.com.

 

Distàncies fins a la Universitat d’Andorra:

6 km des d’Andorra la Vella
14 km des de la Seu d’Urgell
142 km des de Lleida
194 km des de Barcelona
189 km des de Tolosa