Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Preinscripció i matrícula

  /    /  Preinscripció i matrícula

Dates clau per a nous estudiants (curs 2024-2025)

La preinscripció per cursar qualsevol dels estudis que ofereix la Universitat d’Andorra es fa en línia a través del formulari de preinscripció dins dels terminis establerts per a cada formació. La preinscripció és un tràmit gratuït i que no comporta un compromís de tramitació de matrícula.

El formulari de preinscripció permet l’entrada de dades personals i la selecció del pla d’estudis o curs que es vol cursar a la Universitat d’Andorra.

Les dades que es transmeten entre l’ordinador de l’usuari i la Universitat d’Andorra contenen dades personals i, per tant, han d’ésser transmeses amb les màximes garanties de seguretat de manera que no siguin visibles per tercers. Per dur a terme aquesta tasca la Universitat d’Andorra utilitza certificats de seguretat.

Matrícula per a nous estudiants

Un cop feta la preinscripció, la Universitat d’Andorra es posarà en contacte amb el futur estudiant per sol·licitar tota la documentació necessària per poder tramitar la matrícula.

Matrícula per a estudiants actuals

En el cas d’estudiants que ja estiguin cursant una formació reglada a l’UdA, els tràmits per a cursar un nou semestre es fan a través de l’aplicació de gestió acadèmica del Campus virtual, fent la proposta de matrícula, que haurà de ser validada per la coordinació acadèmica.

Dates

Per iniciar els estudis al setembre (semestre de tardor), la preinscripció es fa de mitjans de març a finals de juny o d’agost (depenent de la formació), i la formalització de la matrícula s’ha de fer abans de l’inici del semestre al setembre.

Per iniciar els estudis al febrer (semestre de primavera), la preinscripció es fa de novembre a finals de gener (depenent de la formació), i la formalització de la matrícula s’ha de fer abans de l’inici del semestre al febrer.