Image Alt

Els estudiants opinen

  /    /  Els estudiants opinen

Alguns dels estudiants de la promoció 2019 valoren el seu pas per la Universitat d’Andorra i ens parlen de les experiències viscudes al llarg dels anys de formació.

carlospereira

Carlos Pereira – Bàtxelor en Administració d’empreses

“Recomano la Universitat d’Andorra perquè el fet que les classes siguin petites i de pocs alumnes fa que sigui tot molt familiar, que els professors estiguin molt a sobre teu i que tinguis moltes possibilitats que t’ensenyin les coses de diferents maneres.  M’agrada també molt la combinació teòrico-pràctica, ja que es fan moltes pràctiques amb els ordinadors i això està molt bé”.

“Ja estic treballant i el que m’ha ajudat molt del bàtxelor són les classes pràctiques amb l’ordinador, sobretot d’Excel. Per mi és fonamental a la feina que estic desenvolupant i m’ha ajudat molt”.

stephanie-marasigan

Stephanie Marasigan – Bàtxelor en Infermeria

“Del meu pas per l’UdA en destaco les experiències que ens ha aportat, ja que en Infermeria fem les pràctiques no només a Andorra sinó que ens donen l’oportunitat de fer-les en altres centres d’Espanya, França i fins i tot hi ha hagut companys que les han pogut fer a Mònaco. Del professorat valoro el tracte personalitzat que ofereixen, són molt propers a tu i si tens dubtes els tens allà per qualsevol cosa”.

“Com que som pocs, entre companys hi ha molta més connexió. En d’altres llocs he vist molta competència i aquí no és així, al contrari, hi ha molta cohesió i ens ajudem molt els uns als altres”.

Meritxell Rocha – Bàtxelor en Infermeria

“El bàtxelor en Infermeria és una carrera espectacular. Si t’agrada tenir cura de la gent, atendre-la, és el millor que pots fer”.

“Del meu pas per l’UdA en destacaria l’exigència que hi ha, que ens ha fet treure el millor de nosaltres i que permetrà que siguem millors professionals. També la bondat que tenen els professors; han sigut molt bones persones i quan hem tingut algun problema personal han estat allà donant-nos suport, i això també fa que la carrera no sigui tan dura”.

meri-rocha-infermeria

Katia Castro – Bàtxelor en Administració d’empreses

“Jo vaig venir de l’Equador i el primer any, en no tenir el català per la mà, vaig gaudir d’un tracte especial i vaig poder fer les classes en castellà. Després, al segon i al tercer any ja ho vaig fer totalment en català, però penso que això és una ajuda molt gran per als estudiants que venim de fora”.

“De la carrera d’Administració d’empreses m’ha agradat molt que estigui formada per diverses parts i que cadascuna d’elles estigui associada a diferents àmbits laborals: comptabilitat, gestió, direcció financera. D’aquesta manera pots impregnar-te una mica de tot i així tens moltes sortides laborals”.

katia-catro-bae
bruno-gouveia

Bruno Gouveia – Bàtxelor en Administració d’empreses

“M’agrada la Universitat d’Andorra perquè és molt petita i això permet que siguem com una petita família. Per aquesta raó, sempre pots comptar amb els professors i en què et donin un cop de mà. L’important és que no som només números com pot passar en universitats més grans com a Barcelona o Salamanca”.

aidagomez

Aida Gómez – Bàtxelor en Ciències de l’educació

“El que més m’ha agradat és la proximitat dels professors, que t’ajuden molt tant en l’àmbit personal com en l’acadèmic. Et donen molt de suport al llarg de la carrera i et van guiant i animant a continuar si tens alguna decaiguda”.

“La carrera de Ciències de l’educació és molt divertida, des del primer any ja comencem a fer petites intervencions a les escoles, petits teatres i activitats per als infants –des dels més petits fins als grans–, i això t’anima a continuar i a voler ser mestra”.

Brandon Dias – Bàtxelor en Ciències de l’educació

“Recomano la carrera d’Educació perquè realment t’obre les portes a un món molt desconegut. Quan pensem en l’escola i els professors, no pensem que al darrere hi ha una teòrica i unes metodologies que s’han de seguir molt concretes per poder formar futurs ciutadans en un món millor, que és el que volem aconseguir”.

“Com que és una universitat molt petita, permet una relació alumne-professor molt bona, que el que fa és que poguem aprendre a la vegada que ens divertim amb ells”.

brandondias

Maria del Carmen Cardoso – Bàtxelor en Ciències de l’educació

“El que més m’ha agradat és que des del primer any hagi tingut l’oportunitat que em posessin en contacte amb els infants, el fet d’anar a una aula, haver de preparar la classe i portar-ne el ritme. Això t’ajuda a adonar-te si realment t’agrada la professió, en què pots millorar i en què no, i ho trobo molt important”

“En ser una universitat petita, tens l’oportunitat de poder tenir un major contacte amb el professor i una atenció personalitzada. Si tens algun dubte pots anar al seu despatx o fins i tot algun d’ells et dona el seu telèfon i el pots trucar, no només per coses de l’aula sinó que també t’ajuda en coses personals”.

carmencardoso
carles-ferri-informatica

Carles Ferri – Bàtxelor en Informàtica

“En d’altres universitats, tenir una tutoria amb el professor és com demanar cita al metge, mentre que aquí, en canvi, el tracte entre alumne i professor és molt familiar, i el tens a la teva disposició en qualsevol moment”.

“En ser poquets a l’aula, les classes són molt personalitzades: es fa tot el temari però el professor va al ritme que marquen els estudiants. Si volem extendre’ns en un tema determinat, hi ha molta flexibilitat”.

didacinvernon

Dídac Invernon – Bàtxelor en Informàtica

“La Universitat d’Andorra dona l’oportunitat de fer uns estudis de nivell universitari de manera virtual, de manera que et permet compatibilitzar feina i estudis”.

“La carrera d’Informàtica m’ha permès actualitzar-me, posar-me al dia en l’àmbit de la informàtica, que és un camp que evoluciona molt ràpid”.