Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Els estudiants opinen

  /    /  Els estudiants opinen

Promoció 2020

Estudiants dels bàtxelors presencials de la promoció 2020 parlen del seu pas per la Universitat d’Andorra i dels motius pels quals recomanen estudiar-hi:

elies2

Elies Retamosa – Bàtxelor en Informàtica

“Del meu pas per la Universitat destacaria tant l’equip humà com les instal·lacions perquè hem pogut gaudir de bons laboratoris i bons llocs on treballar i, a més d’un equip humà que es preocupa pels estudiants: els professors et posen molts mitjans perquè puguis superar les dificultats de la carrera. Pel que fa al bàtxelor en Informàtica, el recomano, no només per les sortides professionals que ofereix sinó perquè és molt divertit i toques moltes teconologies. De fet, són els professors els que volen que toquis les tecnologies més punteres i s’esforcen perquè ho facis.”

marcos2

Marcos Amorim – Bàtxelor en Informàtica

“Destacaria sobretot la companyonia. En ser equips molt reduïts, la veritat és que hem fet molta pinya i he fet molt bons amics, que m’han ajudat moltíssim en l’avenç d’aquesta carrera de tres anys. A més, tenir aquest equip reduït ajuda a l’hora de fer les tutories, ja que els professors et donen una ajuda molt personalitzada per a cadascun dels alumnes i això fa que sigui molt difícil que un es quedi endarrere, ja que sempre fem pinya, anem tots junts endavant, i si un no pot se l’ajuda molt més. Sense cap mena de dubte les sortides professionals són gairebé infinites per a la carrera d’informàtica, ja que és una professió molt necessària actualment. Puc assegurar que se surt d’aquí, si no amb feina, amb una sortida professional asseguradíssima. I a més, els coneixements que obtenim i les tecnologies que aprenem, tot i que potser no s’hi arriba d’una manera molt específica, ens permeten tenir una entrada en aquest món d’una forma molt puntera.”

asier2

Asier Del Rosal – Bàtxelor en Informàtica

“Destacaria principalment l’equip que tenim, i la possibilitat d’estar en uns estudis amb molt poques persones, ja que això fa que la manera que tenen els professors d’ensenyar-te sigui molt més personalitzada, i això és un avantatge molt gran. El bàtxelor en Informàtica ens ha donat una sortida professional a tots, no en acabar sinó que a la meitat del bàtxelor ja trobem feina al país. A més, el contingut és de qualitat, aprenem les últimes tecnologies, els professors ho garanteixen, i la veritat és que ha sigut una experiència molt positiva.”

martabover2

Marta Bover – Bàtxelor en Infermeria

“Com que és una universitat petita, això ens permet tenir una relació més propera amb tots els professors i que ens coneguem entre tots. I, al final, si el dia de demà tens algun problema sempre estan disposats a ajudar-te. Del meu pas per l’UdA destacaria l’oportunitat que se’ns dona a tots els estudiants d’Infermeria de marxar a fer pràctiques fora, ja sigui a Espanya, França, Portugal, o Mònaco. I evidentment sempre se’ns exigeix un cert nivell, cosa que fa que donem el millor de nosaltres i el dia de demà ens acabi obrint portes.”

lluisa

Maria Lluïsa Marin – Bàtxelor en Administració d’empreses

“Del meu meu pas per l’UdA destacaria les rialles, les persones que he conegut i l’ambient que hi ha a la universitat. Dels estudis cursats voldria mencionar els cconeixements adquirits, que em seran molt útils en un futur, i tots els docents i professionals que ens han ajudat a assolir aquests coneixements. Com a avantatges d’estudiar a l’UdA destacaria l’ambient proper, el seguiment constant i la implementació de moltes assignatures en anglès. Recomano l’UdA perquè a més de ser una universitat on aprendràs moltes coses, també t’ajudarà a crèixer, com a persona i com a professional.”

marc3

Marc Ferreiro – Bàtxelor en Administració d’empreses

El que més destaco de la Universitat d’Andorra és la seva qualitat en l’ensenyament, els espais públics i l’atenció personalitzada. De fet, el principal avantatge és aquesta atenció personalitzada, que faria que, si hagués de tornar a triar universitat, tornés a escollir l’UdA per cursar els meus estudis. El bàtxelor en Administració d’empreses et permet adquirir diferents coneixements, com comptabilitat, auditoria, fiscalitat, matemàtiques… Però no tot són números, també hi ha assignatures com direcció comercial, comerç internacional i altres eines que poden afavorir el teu creixement professional.

Promoció 2019

Alguns dels estudiants de la promoció 2019 valoren el seu pas per la Universitat d’Andorra i ens parlen de les experiències viscudes al llarg dels anys de formació:

carlospereira

Carlos Pereira – Bàtxelor en Administració d’empreses

“Recomano la Universitat d’Andorra perquè el fet que les classes siguin petites i de pocs alumnes fa que sigui tot molt familiar, que els professors estiguin molt a sobre teu i que tinguis moltes possibilitats que t’ensenyin les coses de diferents maneres.  M’agrada també molt la combinació teòrico-pràctica, ja que es fan moltes pràctiques amb els ordinadors i això està molt bé”.

“Ja estic treballant i el que m’ha ajudat molt del bàtxelor són les classes pràctiques amb l’ordinador, sobretot d’Excel. Per mi és fonamental a la feina que estic desenvolupant i m’ha ajudat molt”.

stephanie-marasigan

Stephanie Marasigan – Bàtxelor en Infermeria

“Del meu pas per l’UdA en destaco les experiències que ens ha aportat, ja que en Infermeria fem les pràctiques no només a Andorra sinó que ens donen l’oportunitat de fer-les en altres centres d’Espanya, França i fins i tot hi ha hagut companys que les han pogut fer a Mònaco. Del professorat valoro el tracte personalitzat que ofereixen, són molt propers a tu i si tens dubtes els tens allà per qualsevol cosa”.

“Com que som pocs, entre companys hi ha molta més connexió. En d’altres llocs he vist molta competència i aquí no és així, al contrari, hi ha molta cohesió i ens ajudem molt els uns als altres”.

meri-rocha-infermeria

Meritxell Rocha – Bàtxelor en Infermeria

“El bàtxelor en Infermeria és una carrera espectacular. Si t’agrada tenir cura de la gent, atendre-la, és el millor que pots fer”.

“Del meu pas per l’UdA en destacaria l’exigència que hi ha, que ens ha fet treure el millor de nosaltres i que permetrà que siguem millors professionals. També la bondat que tenen els professors; han sigut molt bones persones i quan hem tingut algun problema personal han estat allà donant-nos suport, i això també fa que la carrera no sigui tan dura”.

katia-catro-bae

Katia Castro – Bàtxelor en Administració d’empreses

“Jo vaig venir de l’Equador i el primer any, en no tenir el català per la mà, vaig gaudir d’un tracte especial i vaig poder fer les classes en castellà. Després, al segon i al tercer any ja ho vaig fer totalment en català, però penso que això és una ajuda molt gran per als estudiants que venim de fora”.

“De la carrera d’Administració d’empreses m’ha agradat molt que estigui formada per diverses parts i que cadascuna d’elles estigui associada a diferents àmbits laborals: comptabilitat, gestió, direcció financera. D’aquesta manera pots impregnar-te una mica de tot i així tens moltes sortides laborals”.

bruno-gouveia

Bruno Gouveia – Bàtxelor en Administració d’empreses

“M’agrada la Universitat d’Andorra perquè és molt petita i això permet que siguem com una petita família. Per aquesta raó, sempre pots comptar amb els professors i en què et donin un cop de mà. L’important és que no som només números com pot passar en universitats més grans com a Barcelona o Salamanca”.

aidagomez

Aida Gómez – Bàtxelor en Ciències de l’educació

“El que més m’ha agradat és la proximitat dels professors, que t’ajuden molt tant en l’àmbit personal com en l’acadèmic. Et donen molt de suport al llarg de la carrera i et van guiant i animant a continuar si tens alguna decaiguda”.

“La carrera de Ciències de l’educació és molt divertida, des del primer any ja comencem a fer petites intervencions a les escoles, petits teatres i activitats per als infants –des dels més petits fins als grans–, i això t’anima a continuar i a voler ser mestra”.

brandondias

Brandon Dias – Bàtxelor en Ciències de l’educació

“Recomano la carrera d’Educació perquè realment t’obre les portes a un món molt desconegut. Quan pensem en l’escola i els professors, no pensem que al darrere hi ha una teòrica i unes metodologies que s’han de seguir molt concretes per poder formar futurs ciutadans en un món millor, que és el que volem aconseguir”.

“Com que és una universitat molt petita, permet una relació alumne-professor molt bona, que el que fa és que poguem aprendre a la vegada que ens divertim amb ells”.

carmencardoso

Maria del Carmen Cardoso – Bàtxelor en Ciències de l’educació

“El que més m’ha agradat és que des del primer any hagi tingut l’oportunitat que em posessin en contacte amb els infants, el fet d’anar a una aula, haver de preparar la classe i portar-ne el ritme. Això t’ajuda a adonar-te si realment t’agrada la professió, en què pots millorar i en què no, i ho trobo molt important”

“En ser una universitat petita, tens l’oportunitat de poder tenir un major contacte amb el professor i una atenció personalitzada. Si tens algun dubte pots anar al seu despatx o fins i tot algun d’ells et dona el seu telèfon i el pots trucar, no només per coses de l’aula sinó que també t’ajuda en coses personals”.

carles-ferri-informatica

Carles Ferri – Bàtxelor en Informàtica

“En d’altres universitats, tenir una tutoria amb el professor és com demanar cita al metge, mentre que aquí, en canvi, el tracte entre alumne i professor és molt familiar, i el tens a la teva disposició en qualsevol moment”.

“En ser poquets a l’aula, les classes són molt personalitzades: es fa tot el temari però el professor va al ritme que marquen els estudiants. Si volem extendre’ns en un tema determinat, hi ha molta flexibilitat”.

didacinvernon

Dídac Invernon – Bàtxelor en Informàtica

“La Universitat d’Andorra dona l’oportunitat de fer uns estudis de nivell universitari de manera virtual, de manera que et permet compatibilitzar feina i estudis”.

“La carrera d’Informàtica m’ha permès actualitzar-me, posar-me al dia en l’àmbit de la informàtica, que és un camp que evoluciona molt ràpid”.