Image Alt

Avantatges i descomptes

  /    /  Avantatges i descomptes

Avantatges i descomptes exclusius per als estudiants de l’UdA

Una quarantena d’entitats i establiments comercials ofereixen un bon nombre d’avantatges i descomptes exclusius per als posseïdors del carnet de la Universitat d’Andorra (UdA), que identifica els membres de la comunitat universitària. La Universitat d’Andorra manté un llistat de totes les ofertes de descomptes recollides fins a la data (disponible al Campus Virtual). El carnet de l’UdA també permet gaudir dels avantatges del Carnet Europeu d’Estudiant (ESC).

Les instal·lacions vinculades al Comú de Sant Julià de Lòria i els comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians ofereixen descomptes en el marc de l’acord de col·laboració signat amb l’UdA. A més, les entitats bancàries del país ofereixen condicions especials de finançament de les matrícules per als estudiants de la Universitat d’Andorra.

Els estudiants de l’UdA també poden aparcar a l’aparcament comunal de les Feixes del Rabató amb un abonament especial (per a més informació, dirigiu-vos al Servei d’Aparcaments del Comú de Sant Julià de Lòria, telèfon 842493). A més, poden gaudir d’un abonament especial (mensual o trimestral) de la zona blava de la parròquia, que poden adquirir a través de l’App mòbil Paymeter.

D’altra banda, els estudiants que formen part d’una família nombrosa gaudeixen d’un descompte del 50% en l’import de la matrícula i les taxes acadèmiques dels estudis reglats de la Universitat d’Andorra. Per sol·licitar la deducció, cal presentar el certificat acreditatiu del títol de família nombrosa expedit o reconegut pel Govern d’Andorra. Més informació sobre els descomptes en la matrícula i els ajuts que ofereix l’UdA.

Els estudiants també poden gaudir d’un abonament especial per fer ús de LAUesport, el Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria.

 

Guia de l’estudiant

D’altra banda, els estudiants que cursen formacions reglades pròpies de la Universitat d’Andorra reben un exemplar de la completa Guia de l’estudiant, l’objectiu de la qual és facilitar-los el màxim d’informació d’utilitat pràctica relativa a la Universitat. La guia inclou les ofertes de formacions reglades (diplomes professionals avançats, bàtxelors, màsters i doctorat), informació acadèmica de tota mena, un recull de la normativa universitària vigent i una descripció dels diversos serveis de la Universitat, entre d’altres.

 

Borsa de treball

Els estudiants disposen d’un espai de Borsa de treball on es recullen les ofertes ocupacionals que rep la Universitat. Aquesta plataforma també ofereix la possibilitat d’accedir a les ofertes de feina dels països veïns que més s’ajusten al perfil de l’usuari, així com informar-se amb detall sobre les característiques de les empreses d’arreu que busquen ampliar el seu equip.