Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Carnet UdA

  /    /  Carnet UdA

A l’inici dels seus estudis, tots els estudiants de formació reglada de la Universitat d’Andorra reben el Carnet UdA, que els identifica com a membres de la comunitat universitària. La tarja també permet la utilització dels serveis de préstec de la Biblioteca Comunal Universitària, l’accés -prèvia autorització- a la Sala d’Estudi Cub, així com gaudir dels avantatges del Carnet Europeu d’Estudiant (ESC) i d’una sèrie d’avantatges i descomptes que ofereixen una quarantena d’entitats i establiments, majoritàriament de la parròquia de Sant Julià de Lòria. La Universitat d’Andorra manté un llistat de totes les ofertes de descomptes recollides fins a la data (disponible al Campus Virtual).

Les instal·lacions vinculades al Comú de Sant Julià de Lòria també ofereixen descomptes en el marc de l’acord de col·laboració signat amb l’UdA. Així, els estudiants poden gaudir d’un abonament especial per fer ús de LAUesport, el Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, tenen un 50% de descompte en qualsevol activitat de Naturland i poden aparcar a l’aparcament comunal de les Feixes del Rabató amb un abonament especial (per a més informació, dirigiu-vos al Servei d’Aparcaments del Comú de Sant Julià de Lòria, telèfon 842493). A més, poden gaudir d’un abonament especial (mensual o trimestral) de la zona blava de la parròquia, que poden adquirir a través de l’aplicació mòbil Paymeter.

D’altra banda, l’UdA també ofereix descomptes en la matrícula i diversos ajuts i, a més, les entitats bancàries del país ofereixen condicions especials de finançament de les matrícules per als estudiants de la Universitat d’Andorra.

Més informació sobre els descomptes en la matrícula i els ajuts que ofereix l’UdA