Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Aula Lliure

  /    /  Aula Lliure

Un dels trets característics de la Universitat d’Andorra, com a universitat pública, és la seva obertura a la societat. L’Aula Lliure obre l’accés al coneixement a tots els ciutadans donant-los la possibilitat de cursar assignatures o mòduls dels estudis universitaris que ofereix la Universitat d’Andorra sense haver-ne de complir els requisits d’accés, amb l’objectiu d’ampliar o de reforçar competències i coneixements.

Les persones que es matriculin a l’oferta de l’Aula Lliure faran el seguiment de les assignatures amb la resta dels estudiants universitaris de l’UdA, a les mateixes aules, amb els mateixos materials didàctics i amb el mateix calendari, i disposaran d’una atenció docent personalitzada; i tot això, amb el rigor i la qualitat que distingeixen la Universitat d’Andorra.

Titulació

L’Aula Lliure ofereix cursos d’actualització que agrupen una o més assignatures de programes de formació reglada de l’UdA. Les persones que superin el procés d’avaluació de cada curs obtindran un diploma d’aprofitament expedit per la Universitat d’Andorra.

L’Aula Lliure també facilita una titulació progressiva als estudiants de formacions reglades, ja que a mesura que vagin assolint els itineraris en els quals s’estructura aquesta oferta poden demanar el seu reconeixement mitjançant títols propis de la Universitat.

Modalitat de l’ensenyament

Els cursos de l’Aula Lliure s’ofereixen, segons els casos, en modalitat presencial o virtual (a escollir), o bé únicament virtual.  Es pot consultar aquest detall a la informació específica de cada curs.

Previsió d’oferta

Els cursos s’inicien, segons els casos, el primer semestre (setembre) o el segon semestre (febrer) de cada curs acadèmic. Es pot consultar aquest detall a la informació específica de cada curs. Les places són limitades.

Avaluació

L’avaluació de les assignatures es fa per avaluació continuada i/o avaluació final. Aquesta informació es pot consultar al pla docent de cada assignatura. Les proves d’avaluació finals es realitzen sempre presencialment.

Programes d’Aula Lliure

Oferta tant del primer com del segon semestre:
Oferta del primer semestre (setembre-gener):
Oferta del segon semestre (febrer-juny):
Oferta de postgraus

 

 

  Contacta el Centre d’Extensió Universitària