Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Dret administratiu d’Andorra

Dret administratiu d’Andorra

Descripció

El curs d’actualització en Dret administratiu d’Andorra es troba dividit en dos parts que tenen per objectiu l’obtenció d’una visió general i específica del Dret administratiu:

Part general:

Es pretén assolir una visió general, però a la vegada pròxima, de l’Administració pública andorrana en el seu conjunt, de la seva organització, de l’actuació administrativa i de la posició jurídica de l’administrat respecte a aquesta, així com del procediment administratiu i de la tutela jurisdiccional.

Part especial:

En aquesta part, s’examinen algunes de les institucions i branques del dret administratiu, com són el règim de l’estrangeria, la funció pública, el sistema de protecció social i el dret financer i el règim general dels serveis públics.

A qui va dirigit

El curs va dirigit a professionals que treballen en l’àmbit del dret administratiu, professionals de l’advocacia i personal de l’Administració pública, i a aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

La metodologia d’aprenentatge virtual requereix un elevat nivell d’organització i planificació de l’estudi per part de l’estudiant, que ha de mantenir un paper molt actiu per poder treure profit de la formació i de l’acompanyament que li ofereix el professorat, així com del material, que pot trobar-se en fonts i formats diversos. Aquesta metodologia utilitza canals de comunicació asíncrona, per escrit i en català amb els companys i el professorat, i requereix la capacitat de cerca i interpretació crítica de documentació especialitzada en la matèria per part de l’estudiant.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 4 crèdits europeus (CE) (cada CE representa una dedicació aproximada de 30 hores per part de l’estudiant) i es preveu que s’ofereixi el segon semestre de cada curs acadèmic (de febrer a juliol).

Professorat

Antoni López Montanya: llicenciatura en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Antoni Fiñana Pifarré: llicenciatura en Dret per la Universitat de Navarra i postgrau en Dret immobiliari i urbanístic per la Universitat Pompeu Fabra.

Programa

Consulta el contingut del curs en el seu Pla docent.

Certificació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un diploma d’aprofitament en Dret administratiu d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Aquest curs d’actualització forma part del postgrau en Dret andorrà. Les persones que el superin, juntament amb la resta d’assignatures que formen part d’aquesta formació, podran obtenir un diploma de postgrau en Dret andorrà. Més informació

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 70,68 euros per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de novembre a la primera setmana de febrer.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

4 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de febrer a juliol