Image Alt

Requisits d’accés

  /    /  Requisits d’accés

Per estudiar una titulació sencera a la Universitat d’Andorra cal acreditar que es disposa de l’accés als estudis d’ensenyament superior al Principat d’Andorra. Els estudiants internacionals, en no haver estudiat a Andorra, han de sol·licitar al Ministeri d’Ensenyament Superior del Govern d’Andorra el certificat d’accés a l’ensenyament superior a partir d’una titulació estrangera.

Aquest tràmit s’ha de fer al Servei de Tràmits del Govern d’Andorra i cal presentar un document acreditatiu dels estudis cursats amb la Postil·la de la Haia o equivalent.

A més, per poder fer la sol·licitud d’accés als estudis d’ensenyament superior, és imprescindible que prèviament es faci la sol·licitud de l’atorgament del número d’identificació administrativa (NIA) al Servei de Tràmits del Govern d’Andorra. Aquest tràmit pot trigar fins a 48 hores.

IMPORTANT: Per evitar el desplaçament a Andorra, la Universitat d’Andorra pot dur a terme aquest tràmit en nom de l’estudiant, previ pagament d’una taxa administrativa.

 

  Per a més informació, contactar amb el Servei de Programes Internacionals