Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Recursos i serveis

  /  Recursos i serveis

La Universitat d’Andorra està situada al centre de Sant Julià de Lòria. L’edifici principal té 5.286 metres quadrats dividits en sis plantes i amb dos accessos: des de l’avinguda Francesc Cairat -la Carretera General 1- i des de la plaça de la Germandat, el centre neuràlgic de la parròquia laurediana. A pocs metres de distància trobem l’edifici Cub, de 240 metres quadrats, que complementa els espais de l’UdA amb dues aules més. Es tracta, doncs, d’un campus urbà, cohesionat, proper i dinàmic, que disposa de tots els serveis i recursos per estudiar en condicions òptimes.

Entre d’altres serveis, les instal·lacions compten amb biblioteca, sales d’estudi (6a planta, espais a la biblioteca i Sala d’estudi Cub), laboratoris d’informàtica i d’infermeria, zona d’office, una oferta de bars, restaurants i cafeteries a pocs metres, i les instal·lacions de LAUesport, el Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, a tocar.

La Sala d’estudi Cub està ubicada a la planta baixa de l’edifici Cub i està oberta de dilluns a divendres entre les 16.00 i les 6.00 hores, i els caps de setmana les 24 hores. L’accés a la Sala d’estudi Cub es fa mitjançant una targeta personal i intransferible programada per la Universitat d’Andorra. L’estudiant que vulgui fer-ne ús ha de sol·licitar l’accés presentant el Carnet UdA i el formulari de sol·licitud degudament emplenat i signat als Serveis Informàtics de l’UdA.

En aquest apartat es pot consultar el detall de tots els serveis i recursos que s’ofereixen a la comunitat universitària.