Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Dret processal civil d’Andorra

Dret processal civil d’Andorra

Descripció

El curs d’actualització en Dret processal civil d’Andorra pretén oferir una visió completa de l’estructura del procés civil andorrà, dels seus principis i garanties, de les parts que hi intervenen, de l’objecte d’aquell així com dels diferents tipus de procediments civils vigents al Principat d’Andorra.

Aquest programa representa l’obertura als professionals interessats en la matèria d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit principalment a professions jurídiques (advocacia, procuradoria, juristes de l’administració de justícia, jutges, secretaris judicials, fiscals…) i a totes aquelles persones interessades en el sistema processal civil d’Andorra i les seves particularitats.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

Professorat

Maria Carmen Navarro Villanueva (Titulació: Doctora en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret)

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 5 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic (de setembre a gener).

Procés d’avaluació

Per poder superar l’avaluació cal fer un examen final presencial, a la Universitat d’Andorra.

Titulació

Els estudiants que hagin superat el procés d’avaluació previst al programa obtindran un Diploma d’aprofitament en Dret processal civil d’Andorra expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 67,58 euros per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de març a la primera setmana de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

5 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener