Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Dret laboral i Dret de la Seguretat Social

Dret laboral i Dret de la Seguretat Social

Presentació

Aquest curs té per objectiu l’assoliment d’una visió general de la regulació jurídica del Dret laboral i del Dret de la Seguretat Social aplicables al Principat d’Andorra, en la mesura necessària per a plantejar degudament i resoldre els conflictes que se susciten de manera més habitual.

Aquest curs presenta els principals aspectes directament vinculats amb el Dret laboral material aplicable al Principat d’Andorra i el seu desplegament normatiu, així com una visió completa de la regulació del sistema públic de protecció social vigent a Andorra, incloent el desenvolupament normatiu i la doctrina jurisprudencial que complementa i interpreta aquesta regulació.

Aquest programa representa l’obertura als professionals interessats en la matèria, d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals de l’àrea laboral i d’altres especialitats que treballen en l’àmbit del Dret laboral i de la Seguretat Social, i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra.

Durada i calendari

El curs té una càrrega lectiva de 4 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el segon semestre de cada curs acadèmic (de febrer a juliol).

Professorat

  • Jaume Ribert Llovet (Llicenciatura en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret)
  • Daniel Arqués Tomàs (Llicenciatura en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret)

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa: Pla docent 

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un diploma d’aprofitament en Dret laboral i Dret de la Seguretat Social, expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 67,58 euros per crèdit.
El període de preinscripció s’obre de novembre a la primera setmana de febrer.
El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.
Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

4 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de febrer a juliol