Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Dret internacional privat d’Andorra

Dret internacional privat d’Andorra

Descripció

El curs d’actualització en Dret internacional d’Andorra s’enfoca en la formació històrica, les fonts i els problemes d’aplicació de les normes de Dret Internacional Privat; tant substantiu com processal.

Els objectius que es cerquen aconseguir amb l’assignatura són oferir uns materials d’estudi del Dret Internacional Privat del Principat actualitzats. Donat que existeixen nombroses llacunes legals, s’intenta oferir un Dret Internacional Privat rigorós i sistemàtic que resulti, ensems, pràctic, útil i entenedor. Aquesta realitat farà que sobresurti el paper de la jurisprudència andorrana, que no s’ha limitat a ésser un complement de l’ordenament jurídic andorrà, sinó que, en els supòsits de llacunes legals ha aportat solucions per a curullar-les, de tal forma que el paper de la jurisprudència ha estat i segueix essent creatiu i tendeix a suplir les absències i deficiències del Dret Internacional Privat d’Andorra.

Aquest programa representa l’obertura a professionals que tinguin interès en la matèria d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit principalment a professions jurídiques i a totes aquelles persones interessades en el dret internacional i les seves particularitats a Andorra.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professorat, comunicació amb els companys i companyes, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

La metodologia d’aprenentatge virtual requereix un elevat nivell d’organització i planificació de l’estudi per part de l’estudiant, que ha de mantenir un paper molt actiu per poder treure profit de la formació i de l’acompanyament que li ofereix el professorat, així com del material, que pot trobar-se en fonts i formats diversos. Aquesta metodologia utilitza canals de comunicació asíncrona, per escrit i en català amb els companys/es i el professorat, i requereix la capacitat de cerca i interpretació crítica de documentació especialitzada en la matèria per part de l’estudiant.

Professorat

Geòrgia Garriga Suau (Titulació: Doctora en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret).

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 5 crèdits europeus (CE) (cada CE representa una dedicació aproximada de 30 hores per part de l’estudiant) i es preveu que s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic (de setembre a gener).

Procés d’avaluació

Per poder superar l’avaluació cal fer un examen final presencial, a la Universitat d’Andorra.

Titulació

Les persones que hagin superat el procés d’avaluació previst al programa obtindran un Diploma d’aprofitament en Dret internacional privat d’Andorra expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 70,68 euros per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de març a la primera setmana de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

5 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener