Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  La jurisdicció en la societat actual. Estructura judicial

La jurisdicció en la societat actual. Estructura judicial

Presentació i objectius

Aquest curs d’actualització té per objectiu l’assoliment d’ un coneixement complet del marc orgànic de l’Administració de justícia nacional.

Inclou el coneixement de l’òrgan de govern de l’organització judicial; el Consell Superior de la Justícia, i les seves competències, normes d’organització i funcionalment; l’organització judicial i la jurisdicció, competència i estructura dels òrgans jurisdiccionals ordinaris, així com el paper del batlle com jutge de primera instància i instrucció en la societat actual; el Ministeri Fiscal i les seves missions, funcions, estructura, organització i principis d’actuació, així com el paper del fiscal en la societat actual i l’Estatut de la carrera judicial i fiscal.

Aquest programa representa l’obertura als professionals interessats en la matèria d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra com a assignatura.

Forma part del programa de formació en l’àmbit judicial impulsat per la Universitat d’Andorra i el Consell Superior de la Justícia d’Andorra per tal de crear noves vocacions vers la carrera judicial (magistrats/des, batlles i fiscals) i la carrera de secretari/a judicial, així com desenvolupar les competències per a l’exercici d’aquestes professions.

A qui va adreçat?

Aquest curs va dirigit a professionals del país que estiguin interessats en actualitzar-se en aquest àmbit concret.

Metodologia

La metodologia d’aquest programa és presencial.

Les classes lectives combinen l’exposició oral per part del docent amb la resolució de situacions reals, i requereixen una dedicació addicional per part de l’estudiant amb les lectures encomanades, l’elaboració de treballs i la preparació prèvia de les classes que el professorat estableixi.

Durada i calendari

El curs té una càrrega lectiva de 3 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el segon semestre de cada curs acadèmic (de febrer a juny, anys parells). Les classes lectives es faran a la seu del Consell Superior de la Justícia d’Andorra els dijous a la tarda (entre les 17.00 i les 19.00 hores).

Professorat

  • Borja Aguado Delgado: Titulació: Llicenciat en dret i en economia; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret
  • Xavier Colom: Titulació: Llicenciat en dret i Diplomat en relacions laborals; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa: Pla docent

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un diploma d’aprofitament en La jurisdicció en la societat actual. Estructura judicial, expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 67,58 euros per crèdit.
El període de preinscripció s’obre de novembre a la primera setmana de febrer.
El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Per a més informació

Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria.
Principat d’Andorra
Tel. +376 743 000
A/e. euniversitaria@uda.ad

   Modalitat:

presencial

   Càrrega lectiva:

3 crèdits europeus

   Durada:

De febrer a juny (anys parells)

   Idiomes:

català

Organitzen:

logofonstransparent