Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Urbanisme d’Andorra

Urbanisme d’Andorra

Presentació

El curs d’actualització en Urbanisme d’Andorra presenta les bases sobre la que es forja el sistema urbanístic d’Andorra i el seu desplegament normatiu, el seu objectiu és obtenir una visió global del dret de l’urbanisme a Andorra.

Aquest programa representa l’obertura als professionals interessats en la matèria d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals de l’àrea del dret, particular o de l’administració, que treballen en l’àmbit del urbanisme i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

La metodologia d’aprenentatge virtual requereix un elevat nivell d’organització i planificació de l’estudi per part de l’estudiant, que ha de mantenir un paper molt actiu per poder treure profit de la formació i de l’acompanyament que li ofereix el professorat, així com del material, que pot trobar-se en fonts i formats diversos. Aquesta metodologia utilitza canals de comunicació asíncrona, per escrit i en català amb els companys i el professorat, i requereix la capacitat de cerca i interpretació crítica de documentació especialitzada en la matèria per part de l’estudiant.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 3 crèdits europeus (CE) (cada CE representa una dedicació aproximada de 30 hores per part de l’estudiant) i es preveu que s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic (de setembre a gener).

Professorat

Antoni Fiñana Pifarré (Titulació: Llicenciat i Màster en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret)

Cristina Antelo Adrán (Titulació: Llicenciada en Arquitectura; Àrea de coneixement: Arquitectura)

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa.

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un Diploma d’aprofitament en Urbanisme d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 67,58 euros per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de març a la primera setmana de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

3 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener