Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Urbanisme d’Andorra

Urbanisme d’Andorra

Presentació

L’assignatura d’urbanisme presenta les bases sobre la que es forja el sistema urbanístic d’Andorra i el seu desplegament normatiu, el seu objectiu és obtenir una visió global del dret de l’urbanisme a Andorra

Aquest programa representa l’obertura als professionals interessats en la matèria, d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals de l’àrea del dret, particular o de l’administració, que treballen en l’àmbit del urbanisme i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra o a qualsevol de les seus d’examen de la Universitat Oberta de Catalunya, amb qui la Universitat d’Andorra té un conveni de col·laboració, durant el mes de gener, en una data a escollir entre dues opcions.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 3 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic (de setembre a gener).

Professorat

Enric Casadevall Palle (Titulació: Diplome de Maitrise en Droit; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret)

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa.

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un Diploma d’aprofitament en Urbanisme d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 44,76 € per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de març a mitjans de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
Fax: +376 743 043
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

3 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener