Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  L’entorn comunicatiu d’Andorra

L’entorn comunicatiu d’Andorra

Estructura de la formació

El curs d’actualització en L’entorn comunicatiu d’Andorra inclou una assignatura amb els continguts següents. Proporciona els coneixements essencials de l’entorn comunicatiu del Principat d’Andorra, posant especial èmfasi en la història i l’estructura dels mitjans de comunicació de masses.

Previsió d’oferta

Es preveu que aquest programa s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic.

Metodologia docent

La metodologia docent virtual permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, mitjançant l’ús de les noves tecnologies.
El campus virtual de la Universitat d’Andorra és l’espai virtual de comunicació i transmissió d’informació entre els estudiants, els estudiants i el professor, i la Universitat i tota la seva comunitat. És també el lloc on es troben els materials didàctics del curs d’actualització.
L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

Professor

Univers Bertrana

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un Diploma d’aprofitament en l’entorn comunicatiu d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Examen final

L’examen final es realitzarà presencialment a la Universitat d’Andorra, tindrà dues hores de durada, i es podrà escollir entre dues dates d’examen.

Dates de l’examen final

Primer semestre: durant el mes de gener.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 42,84 euros per crèdit.
Per als estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) del grau corresponent a la doble titulació amb l’UdA s’aplica un descompte de 21,60 euros.

El període de preinscripció s’obre de març a la primera setmana de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de cinc estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

6 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener