Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Dret penal i dret processal penal d’Andorra

Dret penal i dret processal penal d’Andorra

Presentació

El curs d’actualització en Dret penal i dret processal penal d’Andorra se centra respecte del Dret substantiu en les especificitats de la part general del dret penal andorrà, i en els títols I a V de la part especial mitjançant comentaris al Codi Penal vigent, així com en un estudi del Dret processal penal.

Aquest programa representa l’obertura als professionals interessats en la matèria, d’una assignatura oferta dins del marc del màster en Dret de la Universitat d’Andorra.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals de l’àrea del dret, que treballen en l’àmbit del dret penal i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 6 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el primer semestre de cada curs acadèmic (de setembre a gener).

Professorat

Alberca Sanvicens, Alfons Carles (Titulació: Llicenciat en dret; Àrea de coneixement: Ciències jurídiques i dret)

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del màster en Dret del qual prové aquest programa.

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un Diploma d’aprofitament en Dret penal i dret processal penal d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Aquest curs d’actualització forma part del postgrau en Dret andorrà. Els estudiants que el superin podran obtenir el reconeixement d’aquesta part dins del pla d’estudis del postgrau en Dret andorrà durant els tres anys següents a la data de matrícula d’aquest curs.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 67,58 euros per crèdit.

El període de preinscripció s’obre de març a la primera setmana de setembre.

El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.

Formulari de preinscripció

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

6 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de setembre a gener