Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt
  /  Formacions   /  Aula Lliure   /  Patrimoni cultural d’Andorra

Patrimoni cultural d’Andorra

Presentació

L’assignatura de Patrimoni cultural d’Andorra vol proporcionar a l’estudiant una idea clara i completa sobre la gestió, la conservació i la difusió del patrimoni cultural a Andorra. Vol dotar els estudiants dels instruments formatius que els permetin atansar-se i entendre les claus interpretatives del patrimoni cultural en general, i en concret del patrimoni cultural d’Andorra, tot afavorint un major coneixement, sensibilitat i participació.

Aquest programa representa l’obertura d’una assignatura oferta dins del marc del bàtxelor en Humanitats de la Universitat d’Andorra als professionals interessats en la matèria.

A qui va dirigit

El curs va dirigit als professionals de l’àrea de l’educació i d’altres especialitats, que treballen en l’àmbit de la docència, i a aquells professionals i aquelles persones que tinguin interès a formar-se en aquest àmbit.

Metodologia

Aquest curs s’imparteix en modalitat virtual, a través del Campus virtual de la Universitat d’Andorra, que permet accedir a la formació a qualsevol hora i des de qualsevol lloc. L’estudiant virtual és el responsable del seu propi procés d’aprenentatge, i el Campus virtual de la Universitat d’Andorra posa al seu abast una sèrie d’eines per a facilitar-li aquest procés: orientació i seguiment per part del professor, comunicació amb els companys, accés als materials didàctics, informació sobre la documentació complementària, etc.

El curs inclou activitats d’avaluació continuada i un examen final presencial que es fa a la Universitat d’Andorra.

Durada i calendari

El curs té una càrrega de 6 crèdits europeus (CE) i es preveu que s’ofereixi el segon semestre de cada curs acadèmic (de febrer a juliol).

Professorat

Yañez de Aldecoa, Cristina (Titulació: Doctora; Àrea de coneixement: Història; Grup de recerca: Grup de recerca interdisciplinari en educació) 

Programa

Es pot consultar el contingut del curs al pla docent de l’assignatura del Bàtxelor en humanitats del qual prové aquest programa: Pla docent 

Titulació

Les persones que superin el procés d’avaluació obtindran un Diploma d’aprofitament en Patrimoni cultural d’Andorra, expedit per la Universitat d’Andorra.

Preinscripció i matrícula

El preu de matrícula d’aquest curs és de 42,84 euros per crèdit.
El període de preinscripció s’obre de novembre a la primera setmana de febrer.
El curs s’anul·larà si no hi ha un mínim de 5 estudiants matriculats.
Formulari de preinscripció 

Més informació

Universitat d’Andorra
Plaça de la Germandat, núm. 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Tel.: +376 743 000
ev@uda.ad

   Modalitat:

virtual

   Càrrega lectiva:

6 crèdits europeus

   Idiomes:

català

   Durada:

de febrer a juliol