Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Image Alt

Aula d’Estiu

  /    /  Aula d’Estiu

L’Aula d’Estiu és el programa de cursos d’estiu de la Universitat d’Andorra (UdA), que té com a objectiu contribuir en la formació de l’equip humà de la Universitat i els professionals del país, així com innovar en els models d’ensenyament en els àmbits tecnològic, científic i humanístic.

L’Aula d’Estiu s’organitza al voltant de diverses temàtiques, que poden ser transversals, d’interès per a qualsevol professional, específiques de l’àmbit docent o de recerca i específiques d’àrees concretes del coneixement. Els programes de formació es dirigeixen principalment als professionals de l’ensenyament, als estudiants universitaris, al personal universitari i al públic en general.

Un altre dels trets característics de la Universitat d’Andorra, com a universitat pública del país, és la seva obertura a la societat. En aquest sentit, els programes de l’Aula d’Estiu s’obren als professionals d’aquí i d’arreu que estiguin interessats en la matèria.

Les classes es fan íntegrament a la Universitat d’Andorra. Es lliura un certificat d’assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. Els estudiants, a més, poden obtenir crèdits europeus de lliure elecció.

Aula d’Estiu 2024